Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV Puiu Popoviciu a mers la Poliţie, la Londra. Primele declaraţii ale omului de afaceri care a părăsit România, înainte să fie condamnat definitiv

Puiu Popoviciu s-a prezentat miercuri după amiază la poliţia din Londra şi a oferit primele declaraţii după ce a fost condamant în România la 8 ani de închisoare cu executare.

Puiu Popoviciu s-a prezentat miercuri după amiază la poliţia din Londra şi a oferit primele declaraţii după ce a fost condamant în România la 7 ani de închisoare cu executare.

- Rămâneţi în Marea Britanie, domnule Popoviciu?

- Da, deocamdată da. Când se schimbă ceva, vă anunţ.

Pe acelaşi subiect

- De ce aţi decis să plecaţi din România?

- O să vedeţi în curând.

Acesta a fost dialogul dintre reproterul Observator şi Puiu Popoviciu, chiar înainte ca acesta să intre îns ediul Poliţiei.

Puiu Popoviciu, condamnat definitiv, miercuri, în 2 august, la şapte ani de închisoare în dosarul "Ferma Băneasa", a fost dat în urmărire internaţională o zi mai târziu, după ce Curtea de Apel Bucureşti a admis solicitarea poliţiştilor cu privire la eliberarea unui mandat european de arestare pe numele omului de afaceri.

Poliţia Capitalei a primit, miercuri seară, mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea pentru omul de afaceri Puiu Popoviciu, iar la adresa acestuia din Bucureşti s-a prezentat o echipă de la Biroul Urmăriri al Poliţiei, pentru a-l ridica şi a-l duce la penitenciar.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost reţinut acum două zile în Londra şi urmează să fie extrădat. Ulterior, milionarul a fost eliberat pe cauţiune, cu supraveghere judiciară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » EXCLUSIV Puiu Popoviciu a mers la Poliţie, la Londra. Primele declaraţii ale omului de afaceri care a părăsit România, înainte să fie condamnat definitiv