Antena Meniu Search
x

Explozie pe Șantierul Naval Orșova: Trei muncitori au fost răniţi în urma deflagraţiei

Trei muncitori au fost răniţi, după ce o explozie a avut loc, miercuri, 14 septembrie, pe Șantierul Naval Orșova. Incidentul a avut loc la bordul unei nave aflate în construcție, iar cele trei persoane erau angajați ai șantierului.

de Redactia Observator

la 14.09.2022, 16:32

Vezi și

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Orșova, dar şi elicoptere SMURD, informează reporterul Observator Cristina Oprea. Unul dintre răniţi, un bărbat de 48 de ani, prezenta arsuri pe circa 70 la sută din suprafața corpului. Victima a fost transportată, în stare de conștiență, la Centrul de Primiri Urgențe Orșova, cu arsuri de gradele 1, 2 și 3.

O doua victimă a fost preluată de SAJ și transportată la CPU Orșova. Cea de-a treia persoană prezenta o plagă la nivelul capului și escortații, fiind transportată la spital de personalul operatorului economic.

Ce spun poliţiştii

La data de 14 septembrie a.c., ora 12.38, Poliția Municipiului Orșova a fost sesizată de un reprezentant al Șantierului Naval Orșova cu privire la faptul că s-a produs o explozie în incinta șantierului, la bordul unei nave aflate în construcție, iar trei persoane, angajații ai șantierului au suferit răni.

Pe acelaşi subiect

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Orșova care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că în interiorul unui bord de navă, aflată în construcție, s-a produs o deflagrație în timp ce trei bărbați cu vârste cuprinse între 39 și 47 de ani efectuau lucrări mecanice.

În urma incidentului, cei trei bărbați au suferit arsuri și răni la nivelul corpului, fiind transportați la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Explozie pe Șantierul Naval Orșova: Trei muncitori au fost răniţi în urma deflagraţiei