Antena Meniu Search
x

Video Pericol de explozie în centrul Devei. O ţeavă de gaz a ars zeci de minute, chiar peste drum de piaţa centrală a oraşului

A fost pericol de explozie în centrul Devei. O ţeavă de gaz a ars timp de aproape o oră, chiar peste drum de piaţa centrală a oraşului. Pompierii au intervenit constant cu apă, atât pentru a potoli flăcările, cât şi pentru a dispersa gazul. Au fost nevoiţi să evacueze şi două persoane rămase captive într-o clădire cu ajutorul unei autoscări. Din fericire, nu au fost victime. 

de Redactia Observator

la 14.09.2022, 07:59

Vezi și

Era ora 18.20 când conducta de gaz s-a aprins.

Eram în clădire aici, s-a auzit zgomot. Erau copiii sus, ne-au alertat: incendiu. Am coborât, erau flăcările până aici.

Aţi auzit bubuitura?

Da. Rapid s-a întâmplat. Ţeava de gaze, probabil, de acolo a pornit, eu am văzut exact. S-a extins în câteva secunde.

Pe acelaşi subiect

Pericol de explozie după izbucnirea incendiului

Norocul a făcut ca totul să se întâmple la câţiva paşi de sediul ISU, iar pompierii au prevenit o nenorocire, spun martorii.

În zonă a ajuns şi prefectul, alarmat că totul s-ar fi putut transforma într-o tragedie. 

Călin Marian, prefect Hunedoara: Lângă piaţa din Deva a fost o fisură a unei conducte de gaz. Flacăra a fost destul de mare.

Mr. Alin Nasta, prim adjunct ISU Hunedoara: Exista şi pericol de explozie, de aceea, în prima fază, colegii mei au intervenit doar pentru răcirea zonei, să nu se creeze ceva pungi de gaz.

Comunicaţi cu echipa Distrigaz, vă rog frumos, dacă se poate interveni asupra flăcării! 

Anchetă după incendiul din centrul Devei

Pompierii au ţinut constant jeturile de apă indreptate spre foc pentru diluarea norului de gaz inflamabil şi prevenirea formării de amestecuri explozive. Două persoane aflate în zona critică au fost evacuate cu ajutorul scării mecanice. 

Mai multe clădiri au fost afectate de foc. La fel şi maşinile din parcare, căldura degajată topindu-le partea din faţă. În cauză s-a deschis o anchetă pentru a se stabili cauzele incendiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Pericol de explozie în centrul Devei. O ţeavă de gaz a ars zeci de minute, chiar peste drum de piaţa centrală a oraşului