Antena Meniu Search
x

Falsul medic stomatolog din Gruiu neagă acuzaţiile: "Nu practic meseria. Nu sunt zidar"

Bărbatul acuzat că a profesat fără drept ca medic stomatolog în comuna Gruiu din Ilfov respinge orice acuzaţie ce i se aduce, precizând că soţia sa este stomatolog, iar cabinetul este funcţional din 1992.

Falsul medic stomatolog din Gruiu, la ieşirea de la audieri
Falsul medic stomatolog din Gruiu neagă acuzaţiile care i se aduc, susţinând că nu ar fi făcut nicio intervenţie chirurgicală ca dentist. - Observator

Bărbatul acuzat că a profesat fără drept ca medic stomatolog în comuna Gruiu din Ilfov respinge orice acuzaţie ce i se aduce, precizând că soţia sa este stomatolog, iar cabinetul este funcţional din 1992.

Întrebat, la ieşirea de la audieri, de când practică această meserie, el e replicat: "Culmea e că nu practic această meserie".

Bărbatul care s-ar fi dat fals medic stomatolog la Gruiu a precizat că soţia sa este dentist, iar cabinetul e funcţional din 1992.

"Eu sunt la o specializare de medicină. Nu sunt zidar, să ştiţi", a explicat cel acuzat că a practicat stomatologia fără drept la Gruiu.

Pe acelaşi subiect

Totodată, bărbatul a negat că ar fi făcut vreo intervenţie chirurgicală ca medic stomatolog.

Poliţiştii din Ilfov au făcut în cursul zilei de sâmbătă percheziţii la locuinţa bărbatului din comuna Gruiu

Primele imagini din cabinetul stomatologic improvizat de zidar arată că bărbatul a investit serios şi chiar a tratat oameni, chiar dacă nu avea acest drept.

Bărbatul bănuit, în vârstă de 50 de ani, din comuna Gruiu, judeţul Ilfov, ar fi desfăşurat activităţi specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept, anunţa Poliţia.

Surse din anchetă au susţinut că bărbatul ar urma cursuri de asistent medical, iar soţia sa este stomatolog. Când femeia nu a mai profesat, acesta i-ar fi preluat pacienţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Falsul medic stomatolog din Gruiu neagă acuzaţiile: "Nu practic meseria. Nu sunt zidar"