Antena Meniu Search
x

O britanică l-a lăsat pe Matteo Politi să-i injecteze buzele după ce a văzut o fotografie: "Am avut noroc că nu m-a omorât!"

O tânără din Marea Britanie l-a lăsat pe falsul medic italian Matteo Politi, să-i injecteze fillere în buze, după ce a impresionat-o cu fotografii în care apare operând în teatrele de operaţiuni.

de Redactia Observator

la 08.02.2019, 12:41

O tânără din Marea Britanie l-a lăsat pe falsul medic italian Matteo Politi, să-i injecteze fillere în buze, după ce a impresionat-o cu fotografii în care apare operând în teatrele de operaţiuni.

Mattea Politi, arestat în România pentru 30 de zile, s-a dat drept medic în Mare Britanie, efectuând cel puţin zece operaţii, în ciuda faptul că nu a terminat liceul, scrie The Sun.

Melek Stevens, o tânără britanică de 39 de ani, a povestit că l-a întâlnit pe italian într-o sală de fitness din Londra.

Femeia spune că Politi s-a lăudat că a operat în teatrele de operaţiuni şi chiar i-a arătat câteva fotografii cu care a impresionat-o.

Pe acelaşi subiect

Am avut noroc că nu am făcut infecție!

Convinsă că italianul este într-adevăr medic estetician, l-a lăsat să-i injecteze fillere în buze.

"A venit la mine acasă şi mi-a injectat buzele. A plecat cu 200 de lire sterline în buzunar şi mi-a promis că aspectul meu se va îmbunătăţi foarte mult. Dar, nu s-a întâmplat nimic. Nu l-am mai văzut niciodată şi sunt sigură că nu am fost singura lui pacientă", a declarat britanica.

Tânăra este fericită că nu a făcut vreo infecţie, care ar fi putut să o coste chiar viaţa.

"Am avut noroc că nu am făcut o infecție care ar fi putut să-mi distrugă înfăţişarea sau chiar să mă omoare. Acest om merită pedepsit", a mai spus femeia.

Politi, arestat pentru 30 de zile

Matteo Politi, acuzat că a operat în mai multe clinici private din Bucureşti, fără avea studii de specialitate şi drept de liberă practică, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Matteo Politi a fost arestat pentru 30 de zile

Italianul neagă toate acuzaţiile.

Judecătorii de la Judecătoria sectorului 1 au decis, aseară, ca Matteo Politi să fie arestat preventiv 30 de zile, fiind acuzat de înşelăciune şi de exercitarea fără drept a unei profesii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » O britanică l-a lăsat pe Matteo Politi să-i injecteze buzele după ce a văzut o fotografie: "Am avut noroc că nu m-a omorât!"