Antena Meniu Search
x

Familia în brațele căreia a murit polițistul din Recaș a împărțit sandvișuri polițiștilor care-l caută pe ucigaș

Familia din Izvin în brațele căreia a murit polițistul din Recaș, ucis de un interlop, a împărțit luni sandvișuri și langoși celor care îl caută pe criminal. Emoționantul gest a fost filmat.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 03.06.2019, 20:26

Tineri împart mâncare polițiștilor
Familia care a încercat să-l salveze pe polițistul din Recaș a împărțit sandvișuri polițiștilor care-l caută pe ucigaș - Facebook/Dan Dancea

Familia din Izvin în brațele căreia a murit polițistul din Recaș, ucis de un interlop, a împărțit luni sandvișuri și langoși celor care îl caută pe criminal. Emoționantul gest a fost filmat.

Localitatea Izvin din Timiș este de duminică, scena unei vaste operațiuni de căutare a interlopului Ionel Marcel Lepa, care l-a împușcat mortal pe polițistul Cristian Amariei.

Angajați de 24 de ore în operațiune, polițiștii și jandarmii din zonă au fost martorii unui gest emoționant. Familia care a încercat să-i acorde primul ajutor polițistului ucis a ieșit pe stradă și le-a împărțit langoși și sandvișuri.

”Luați și mâncați! Vreți un sandviș?”, sunt auziți spunând membrii familiei, pe o înregistrare video.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmulețul, care a fost postat pe Facebook, a atras numeroase aprecieri ale internauților români.

Duminică, o femeie din familie a încercat să-l salveze pe polițistul Cristian Amariei, care fusese împușcat de 3 ori de interlopul fugar. Femeia i-a dat primul ajutor și a sunat la 112. Starea polițistului era însă foarte gravă, iar polițistul nu a putut fi salvat. Cristian Amariei a murit chiar în fața casei familiei.

La Izvin a fost declanșată o operațiune de căutare, extinsă apoi nu doar în Timiș, ci și în alte județe. Peste 350 de polițiști și jandarmi sunt pe urmele ucigașului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Familia în brațele căreia a murit polițistul din Recaș a împărțit sandvișuri polițiștilor care-l caută pe ucigaș