Antena Meniu Search
x

Familia poliţistului Cătălin Motoașcă, DISTRUSĂ DE DURERE: "Fetița ne întreabă când vine tati de la serviciu!". Mesajul sfâşietor transmis de colegii tânărului

Durere cumplită în familia polițistului buzoian Cătălin Motoașcă, care a încetat din viaţă luni seară, în urma unui tromboembolism pulmonar. 

Durere cumplită în familia polițistului buzoian Cătălin Motoașcă, care a încetat din viaţă luni seară, în urma unui tromboembolism pulmonar. 

Bărbatul era internat la Spitalul Județean de Urgență Buzău, iar medicii nu au mai avut ce face pentru a-i salva viața, Asta, în timp ce transferul acestuia la București a fost refuzat din cauza stării grave în care se afla. 

Citeşte şi: MĂRTURII CUTREMURĂTOARE după moartea poliţistului Cătălin Motoașcă: "A strigat după ajutor până în ultima secundă. A murit în brațele noastre"

Pe acelaşi subiect

Rudele polițistului sunt copleşite de durere.

Durerea familiei este împărțită acum între dispariția fiului drag și tristețea fiicei în vârstă de aproape 3 anișori, care își întreabă mama când se întoarce tatăl ei de la serviciu.

„Vine de la creșă și ne întreabă când vine tati de la serviciu, fiindcă lipsește cam de mult. Nu mai știm ce să îi spunem, credeți-ne. Suntem niște oameni distruși după pierderea lui Cătălin..”, a povestit, pentru reporterbuzoian.ro, soacra tânărului.

Acum, rudele se pregătesc de înmormântare.

Familia speră ca astăzi, în jurul orei 15:00, după ce necropsia va fi fost efectuată, să ajungă cu trupul lui Cătălin la capela cimitirului „Sfântul Gheorghe” din Bariera Brăilei. Tot aici, cunoscuții îi pot aprinde o lumânare și își pot lua rămas-bun de la tânăr până joi, atunci când va avea loc înmormântarea.

Citeşte şi: LACRIMI şi DURERE IMENSĂ pentru un tânăr poliţist din Buzău. Cătălin a murit "cu zile" la spital pentru că nu s-a găsit o ambulanţă care să-l transporte la Bucureşti

Cătălin Motoașcă avea 35 de ani și era șeful postului de poliție Racovițeni. 

În numele poliţiştilor buzoieni, conducerea IPJ Buzău a anunțat cu regret vestea morții agentului şef adjunct Cătălin Motoașcă, şeful Postului de Poliţie Comunal Racoviţeni.

„Întreg colectivul I.P.J. Buzău se solidarizează durerii pricinuite de trecerea în nefiinţă a colegului lor şi transmite familiei sincere condoleanţe, gânduri de compasiune şi îmbărbătare, alăturându-se celor care îi aduc un ultim şi pios omagiu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău, potrivit reporterbuzoian.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Familia poliţistului Cătălin Motoașcă, DISTRUSĂ DE DURERE: "Fetița ne întreabă când vine tati de la serviciu!". Mesajul sfâşietor transmis de colegii tânărului