Antena Meniu Search
x

Video Familie distrusă pe o șosea din Mehedinți. Mama a murit pe loc, tatăl și cei doi copii au ajuns în stare gravă la spital

de Redactia Observator

la 20.07.2022, 08:21

Vezi și

Un accident mortal a avut loc în judeţul Mehedinţi, lângă localitatea Valea Anilor. O maşină în care se afla o familie cu doi copii a lovit violent un TIR. 

Mașină lovită de TIR în Mehedinți, o tânără mamă a murit pe loc

O tânără în vârstă de 30 de ani a murit pe loc, iar soţul ei de 40 de ani, cât şi copiii, de 7 şi 9 ani, au fost preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la spital cu multiple traumatisme.

Şoferul camionului a fost singurul care a scăpat nevătămat şi a refuzat îngrijirile medicale. 

Pe acelaşi subiect

"Grav accident de circulație, produs pe DN 56 A, la intersecția cu localitate Valea Anilor - județul Mehedinți. Două echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare au intervenit, în această seară, pentru salvarea victimelor unui accident rutier, produs intre un autotren și un autoturism, pe DN 56 A, la intersecția cu localitatea Valea Anilor. La sosirea pompierilor, trei persoane din autoturismul implicat în accident necesitau îngrijiri medicale, acestea suferind politraumatisme.

Victimele, un bărbat in vârsta de circa 40 de ani și doi minori cu vârste de 7, respectiv 9 ani, au fost preluați de către echipajele medicale SAJ, în stare de conștiență și transportate la spital. Din nefericire, o femeie, in vârsta de circa 30 de ani, a fost declarată decedata de către medicul SAJ. Cea de-a cincea persoana implicată in accident, șoferul autotrenului, a refuzat îngrijirile medicale. Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la autovehiculele implicate în accident", au transmis reprezentanții ISU Mehedinți.

Poliţiştii au început şi cercetările pentru a afla cum s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Familie distrusă pe o șosea din Mehedinți. Mama a murit pe loc, tatăl și cei doi copii au ajuns în stare gravă la spital