Antena Meniu Search
x

Video "Ai murit? Eşti şmecher?". Brăileanul care și-a spulberat rivalul cu mașina merge la închisoare. Accidentul a fost filmat

Sentință finală pentru șoferul brăilean care, în septembrie anul trecut, a lovit intenționat cu mașina un tănăr care i-ar fi înjunghiat înainte fratele. Pe 28 aprilie, Tribunalul Brăila l-a condamnat la 3 ani de închisoare, iar luna trecută, magistrații Curţii de Apel Galaţi au respins apelul declarat de inculpat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.07.2022, 13:20

"Ai murit? Eşti şmecher?". Brăileanul care și-a spulberat rivalul cu mașina merge la închisoare. Accidentul a fost filmat - Observator

Tânărul în vârstă de 37 de ani acuzat de tentativă de omor, după ce a lovit intenționat cu mașina un bărbat, pe o stradă din Brăila, nu scapă de închisoare. Accidentul teribil a avut loc în luna septembrie a anului trecut și a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Condamnat iniţial de Tribunalul Brăila la o pedeapsă de 3 ani închisoare, inculpatul M.M. a formulat apel, însă la instanţa superioară nu a obţinut o pedeapsă mai uşoară, scriu jurnaliștii obiectivbr.ro.

Magistraţii de la Curtea de Apel Galaţi au dat soluţia definitivă în acest dosar, la sfârşitul lunii iunie. “Respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul M. M. împotriva sentinţei penale nr. 49/28.04.2022, pronunţată de Tribunalul Brăila. Menţine starea de arest a inculpatului şi deduce din pedeapsa aplicată acestuia durata reţinerii şi arestării preventive, de la 16.09.2021 la zi. Obligă pe apelantul-inculpat M. M. la plata către stat a sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă”, este soluţia pronunţată la data de 23 iunie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Rfeamintim că accidentul a avut loc pe 15 septembrie 2021. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cum un tânăr iese dintr-un imobil şi aşteaptă pe marginea drumului să treacă maşinile, probabil pentru a se angaja în traversarea străzii. La un moment dat, însă, observă că un Seat se îndreaptă către el şi încearcă să se ferească, dar este lovit în plin şi proiectat într-un gard.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

După accident şoferul a ieşt din maşină şi a început să înjure victima, întrebând-o totodată dacă a murit. "B***-mi-aş în p**a în m***ii m*-***. Ai murit? Eşti şmecher, ă?", se aude bărbatul strigând. Imediat iese şi o femeie din casă şi priveşte şocată scena din faţa ei: "Ce faci, măi, omule, mă? Îl nenorocişi".

La locul accidentului se strâng mai multe persoane, din maşină mai ies doi bărbaţi, care alături de şofer ridică mâinile ca şi cum nu ar fi avut de ales. După alte câteva secunde, apare o altă femeie, posibilă rudă a tânărului accidentat, care începe să plângă şi să urle de durere.

Tânărul lovit cu mașina l-ar fi înjunghiat pe fratele șoferului

Conflictul ar fi început înainte de accident, pe o stradă alăturată, unde tânărul lovit cu mașina l-ar fi înjunghiat pe fratele şoferului de 37 de ani.  

Conform informaţiilor obţinute de reporterul Observator Radu Spoeală, în bătaie au fost implicaţi trei tineri. Unul s-a ales cu fractură la genunchi, unul cu fractură de umăr şi un al treilea a fost înjunghiat. 

Şoferul Seatului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "Ai murit? Eşti şmecher?". Brăileanul care și-a spulberat rivalul cu mașina merge la închisoare. Accidentul a fost filmat