Antena Meniu Search
x

Video Femeia din Mehedinţi, rănită grav după ce o bucată de beton s-a prăbuşit, întindea rufe pe balcon: ''A rămas suspendată placa, că dacă pica, murea''

Un accident şocant a avut loc aseară, într-un bloc din Drobeta-Turnu Severin. O femeie care întindea rufe în balconul locuinţei sale a fost lovită de o bucată de beton desprinsă din balconul aflat la etajul superior.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 19.07.2022, 13:46

Vezi și

Vecin: A picat placa şi a rămas suspendată placa pe laterale. Pentru că dacă pica, cred că murea, vă daţi seama. 

Femeia de 55 de ani a ajuns la spital în stare gravă, cu multiple traumatisme, şi va avea nevoie de o perioadă lungă de timp pentru a se recupera. Sub greutatea betonului care s-a prăbuşit peste ea, femeia a suferit lovituri puternice la cap, la piept, şi-a rupt mâna dreaptă, iar coloana vertebrală i-a fost afectată în zona lombară.

Misiunea a fost una dificilă, contracronometru. Vecinii sunt cei care au anunţat la 112, iar la faţa locului au fost mobilizate patru echipaje de pompieri. Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Rămâne însă de văzut dacă o să fie găsit vreun vinovat. Oamenii care locuiesc în cartier se tem că incidentul ar putea să se repete din cauza stării avansate de degradare în care au ajuns imobilele în care locuiesc. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Femeia din Mehedinţi, rănită grav după ce o bucată de beton s-a prăbuşit, întindea rufe pe balcon: ''A rămas suspendată placa, că dacă pica, murea''