Antena Meniu Search
x

Poliţist BĂTUT ZDRAVĂN de un individ, după ce a intervenit într-o încăierare într-o scară de bloc!

Un agent de poliţie, chemat să intervină la un furt din locuinţă, a ajuns el însuşi victimă. Poliţistul a fost lovit cu putere de unul dintre posibilii autori.

Un agent de poliţie, chemat să intervină la un furt din locuinţă, în Anina, judeţul Caraş Severin, a ajuns el însuşi victimă. Poliţistul a fost lovit cu putere de unul dintre posibilii autori ai furtului, scrie expressdebanat.ro

La începutul lunii septembrie, agentul şef Marian Vasile şi poliţistul cu care executa serviciul de patrulare pe raza oraşului Anina, în acea seară, au fost sesizaţi telefonic de către Dispeceratul IPJ Caraş Severin, pentru a interveni la locul comiterii unui posibil furt din locuinţă. 

Ajunşi la faţa locului, agenţii au luat la cunoştinţă faptul că se furaseră suma de 150 de lei şi două telefoane mobile din posesia unei persoane, în timp ce se afla la o petrecere la adresa menţionată.

Poliţiştii au stat de vorbă, iniţial, cu cel care reclamase furtul, iar după efectuarea anchetei la faţa locului, în timp ce coborau de la etajul 2 al imobilului de locuinţe, a apărut Sever Sorin Moldovan, „care fără niciun motiv l-a prins de gât cu intenţia de a-l lovi pe unul dintre martori, agresiunea fiind întreruptă de către persoana vătămată ag. şef V.M. care s-a interpus între cei doi”, rețin procurorii.

Deranjat de intervenția polițistului, Moldovan i-a reproșat agentului că a intervenit, a urcat pe trepte, mai sus de agentul șef şi l-a lovit zdravăn cu piciorul. 

„Lovitura l-a atins pe polițist în zona feţei și l-a dezechilibrat. Inculpatul M.S.S. a fugit înspre apartamentul său, strigând să i se aducă toporul. Ajuns în apartament, inc. M.S.S. a încuiat uşa de acces, iar de pe geamul locuinţei a început să ameninţe pe ag. şef V.M.”, mai scriu procurorii. 

În urma loviturii primite, agentul şef Marian Vasile a suferit leziuni, în urma cărora a avut nevoie de şase zile de îngrijiri medicale. 

În urma audierilor, Sorin Sever Moldovan nu recunoaște cele comise, declarând anchetatorilor că a intenționat să lovească o altă persoană, nu pe polițist. 

„Declarațiile acestuia nu sunt veridice, întrucât din cercetări rezultă că martorul D.A. nu se afla pe direcția loviturii, ci se afla în spatele inc. M.S.S.”, mai arată procurorii în rechizitoriu, fapt pentru care Moldovan a fost arestat preventiv și trimis în judecată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Poliţist BĂTUT ZDRAVĂN de un individ, după ce a intervenit într-o încăierare într-o scară de bloc!