Antena Meniu Search
x

Video Fetiţă de 10 ani, spitalizată după ce s-a electrocutat într-un parc din Bucureşti. "Era inconştientă, se uita prin mine"

O fetiţă de 10 ani a fost la un pas să îşi piardă viaţa, seara trecută, într-un parc, din Bucureşti. Copila s-a electrocutat atunci când a atins un stâlp de iluminat aflat în locul de joacă din faţa blocului. Iar acesta nu este singurul caz de acest gen. În urmă cu doi ani, un altul parcă tras la indigo a avut loc într-un parc din Bistriţa. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 08.08.2023, 08:36

Vezi și

Fetiţa era în parcul din faţa blocului împreună cu mama ei, cu puţin timp înainte de lăsarea serii. La un moment dat, s-a urcat pe gardul care împrejmuieşte locul de joacă, de unde a căzut ca secerată. 

Ana Grigore, reporter Observator: "Imediat după ce s-a urcat pe gard, fetiţa a atins cu mâna acest stâlp de iluminat. A fost trântită la pământ şi a rămas inconştientă."

Mama copilei: "A căzut, leşinată. A curentat şi mai jos la nivelul meu, adică la 50 de centimetri. M-am atins şi eu de el puţin şi m-a ciupit."

Imediat, au urmat clipe de panică. Mai mulţi părinţi care au văzut ce s-a întâmplat au sunat de urgenţă la 112.

Pe acelaşi subiect

Mama copilei: "Am dat telefonul oamenilor din jur, am zis: „Sunaţi la salvare, că nu am ce să fac!“. Era inconştientă, se uita prin mine, gura încleştată." 

Ana Grigore, reporter Observator: "Imediat după accident, medicii au sosit la faţa locului şi au reuşit să o stabilizeze pe copilă. A fost transportată apoi la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală."

Mama copilei: "Mulţumim lui Dumnezeu că fetiţa este bine acum, este în afara oricărui pericol."

Părinţii revoltaţi din cauza firmei de iluminat

La scurt timp după incident, angajaţii firmei de iluminat au mers la locul de joacă şi au oprit alimentarea cu energie electrică, iar parcul a fost închis. Părinţii fetiţei sunt revoltaţi şi spun că în urmă cu trei ani, în acelaşi loc, un alt copil a fost electrocutat după ce s-a atins de un stâlp de ilumintat. 

Mama copilei: "A fost închis parcul şi s-au făcut nu ştiu ce modificări. Rezultatele fiind... alt copilaş."

Poliţiştii trebuie să afle acum cine se face vinovat pentru cele întâmplate.

Un caz parcă tras la indigo a avut loc şi în Bistriţa, în urmă cu doi ani. Şi atunci, un copil de şapte ani a fost electocutat, după ce s-a atins de un stâlp de iluminat public, la care reprezentanţii firmei de mentenanţă lucraseră în urmă cu doar câteva zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Fetiţă de 10 ani, spitalizată după ce s-a electrocutat într-un parc din Bucureşti. "Era inconştientă, se uita prin mine"