Antena Meniu Search
x

La un pas de moarte pentru "poza perfectă". Doi studenți străini s-au electrocutat, după ce s-au urcat pe niște vagoane, în Craiova

O poză era să le aducă sfârșitul. Doi tineri străini s-au electrocutat în Craiova, după ce s-au urcat pe  vagoanele de marfă din triaj ca să facă niște poze. Cei doi, în vârstă de 23 și 26 de ani, unul sirian și celălalt francez, sunt studenți, potrivit Mediafax.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 28.06.2023, 13:54

Vezi și

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare au fost sesizaţi marți seara prin apel la 112 cu privire la faptul că, în zona Triajului CF Craiova, doi tineri s-ar fi electrocutat. Poliţiştii deplasați la fața locului au identificat unul de 26 de ani, cetăţean sirian, iar al doilea de 23 de ani, cetăţean francez, ambii posesori de permis de şedere, studenţi în Craiova.

La un pas de moarte pentru "poza perfectă"

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei doi ar fi pătruns în zona triajului, unde s-ar fi urcat pe vagoanele de marfă pentru a face fotografii, fiind electrocutaţi. Tinerii au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi fi dispuşi să plătiţi mai mult pentru ciocolată şi cafea?

Observator » Evenimente » La un pas de moarte pentru "poza perfectă". Doi studenți străini s-au electrocutat, după ce s-au urcat pe niște vagoane, în Craiova