Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din judeţul Alba a murit electrocutat. Încerca să repare centrala electrică, dar o greșeală i-a fost fatală

Un bărbat de 61 de ani din judeţul Alba a murit electrocutat, după ce a încercat să rezolve o defecţiune la centrala electrică din apartament. O greşeală i-a fost fatală, soţia fiind cea care l-a găsit inconştient. Vecinii au numai cuvinte de laudă despre el şi spun că sunt şocaţi de tragedie. 

de Redactia Observator

la 15.06.2023, 07:48

Vezi și

Tragedia a avut loc marţi după-amiaza în oraşul Abrud. Încercând să rezolve o defecţiune la centrala termică, bărbatul s-a apucat de reparat. Într-un moment de neatenţie ar fi atins firele de alimentare şi s-a electrocutat.

Vecin: Nu se ştie ce s-a întâmplat, a ajuns la sursa de energie electrică, s-a electrocutat, carbonizându-se din câte am auzit.

Vecin: A lucrat pe la centrală, sus în apartament şi s-a electrocutat. Am văzut ambulanţa, poliţia şi de acolo nu mai ştiu nimic.

Bărbatul era angajat la Centrul de Asistenţă Socială din Abrud şi avea doi copii, ambii plecaţi în străinătate. Vecini îl descriu ca fiind un om extrem de muncitor.

Vecin: Din câte ştiu avea doi copii, fiica lui era căsătorită, băiatul e plecat prin alte ţări.

Vecin: Vecin bun, muncitor, harnic. Dumnezeu o mai ştii ce şi cum. Dar ce e bun, duce Dumnezeu.

În urma tragediei, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Un bărbat din judeţul Alba a murit electrocutat. Încerca să repare centrala electrică, dar o greșeală i-a fost fatală