Antena Meniu Search
x

Fetiţa româncă de 10 ani găsită fără viaţă într-o piscină din Italia va fi deshumată. Detaliul esenţial pe care vor să îl afle anchetatorii

Fetiţa româncă în vârstă de de 10 ani găsită fără viaţă într-o piscină din Italia va fi deshumată.

Fetiţa româncă în vârstă de de 10 ani găsită fără viaţă într-o piscină din Italia va fi deshumată. Decizia a fost luată de procurori şi trupul micuţei va fi reexaminat de un specialist. Anchetatorii vor să afle un detaliu esenţial în acest caz neelucidat încă.

În iunie 2016, trupul Mariei Ungureanu a fost găsit într-o piscină din stațiunea San Salvatore Telesino. Până la ora actuală, principalii suspecți rămân cei doi frați români Daniel Ciocan de 22 de ani, un prieten de familie,  și sora acestuia, Cristina, de 33 de ani. Daniel și-a declarat întotdeauna nevinovăția, în ciuda faptului că a recunoscut că a văzut-o pe Maria în ziua în care a murit și susține că fetița era în viață și nu s-ar fi gândit niciodată să abuzeze de ea. Declaraţia este confirmată de sora lui.

Cererile de arestare preventivă pentru Daniel au fost respinse mai întâi de către magistratul din Benevento și apoi de către Tribunalul din Napoli. 

Pe 13 decembrie cadavrul fetiţei va fi însă deshumat şi profesorul Francesco Introna va efectua o expertiză  pentru a clarifica dacă fetița a fost mai întâi violată, apoi ucisă și aruncată în piscină.

Pe acelaşi subiect

Nu se exclude încă ipoteza că decesul fetiței ar fi putut să fie un accident.

Malke Ursula Franco, expert criminalist şi unul dintre apărătorii celor doi fraţi acuzaţi a declarat pentru italiadiaspora.it: "În patru rânduri, Procuratura din Benevento a cerut arestarea celor doi, dar de patru ori judecătorii italieni, inclusiv cei de la Înalta Curte de Casație, au refuzat măsura de reținere. Judecătorii de la Tribunal au acuzat Procuratura de acte de rasism şi toți judecătorii implicați până acum în acest caz au sugerat Procuraturii să îl incrimineze pe Marius Ungureanu, tatăl Mariei, pentru abuzuri sexuale împotriva copilei, dat fiind faptul că, la examenele de specialitate, sperma acestuia a fost identificată pe hainele Mariei, sau pe covertura patului în care dormea micuța. Abuzurile sexuale pe care le-a suferit defuncta sunt atribuibile tatălui."

FOTO: Părinții fetiței ucise, Maria Ungureanu, au fost inițial suspecți pentru anchetatorii italieni

Maria era singură la părinţi şi trăia alături de aceştia în Italia de doi ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Fetiţa româncă de 10 ani găsită fără viaţă într-o piscină din Italia va fi deshumată. Detaliul esenţial pe care vor să îl afle anchetatorii