Antena Meniu Search
x

Marian, un român de 27 de ani stabilit la Londra, a dispărut fără urmă de mai bine de o lună. Apelul disperat al mamei: ”Vă rog din suflet ajutați-mă să-mi găsesc copilul!”

Marian, un român de 27 de ani stabilit la Londra, a dispărut fără urmă de mai bine de o lună, iar mama lui a lansat un apel disperat pentru a-l găsi.

Marian, un român de 27 de ani stabilit la Londra, a dispărut fără urmă de mai bine de o lună, iar mama lui a lansat un apel disperat pentru a-l găsi.

Potrivit site-ului ro.internazionale.il24.it, Alexandru-Marian Stoian a dispărut din zona Wembley din Londra, la data de 13 octombrie. Este de statură medie, ochi albaștri, iar în momentul dispariției purta o geacă de cuoloare gri, blugi albaștri și teniși gri închis. Cu el avea o geantă de culoare gri în care își ținea toate documentele.

Poliția britanică a postat un anunț privind dispariția românului, solicitând informații de la cei care pot ajuta.

Pe acelaşi subiect
Alexandru-Marian Stoian, un român stabilit la Londra, a disparut de mai bine de o lună

Mama tânărului a mărturisit că a doua zi după dispariția tânărului a făcut toate demersurile pentru a fi găsit, dar că până acum nu a primit niciun răspuns. Femeia susține că s-a dus chiar și la Ambasada României de la Londra, dar oficialii i-au spus că pot interveni doar dacă ar fi avut probleme cu legea.

Alexandru-Marian Stoian, un român de 27 de ani stabilit la Londra, este dat dispărut de o lună

În momentul dispariției, Alexandru nu avea bani la el, iar telefonul acestuia a fost închis în urmă cu o săptămână.

Alexandru ar fi trebuit să înceapă lucrul peste puțin timp.

Site-ul citat menționează că orice informație legată de dispariția tânărului poate fi transmisă la numerele de telefon +4407824693366 sau +4407413 801110 sau +4407507 739557.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Marian, un român de 27 de ani stabilit la Londra, a dispărut fără urmă de mai bine de o lună. Apelul disperat al mamei: ”Vă rog din suflet ajutați-mă să-mi găsesc copilul!”