Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 8 ani batjocorită de învăţător, în Hunedoara. Dascălul s-a internat la psihiatrie

O fetiţă de 8 ani a fost batjocorită de învăţător, în Hunedoara. Dascălul s-a internat la psihiatrie, după ce şi-a dat demisia din învăţământ.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 24.06.2020, 17:23

Fetiţă abuzată de învăţător
Fetiţă de 8 ani batjocorită de învăţător, în Hunedoara. Dascălul s-a internat la psihiatrie - Twitter

O fetiţă de 8 ani a fost batjocorită de învăţător, în Hunedoara. Dascălul s-a internat la psihiatrie, după ce şi-a dat demisia din învăţământ.

O elevă de opt ani, din comuna Pui ar fi fost abuzată sexual de învăţătorul său. Copila, susţin martori ai incidentului, fost sărutată pe buze şi atinsă în mod repetat în părţile intime de bărbatul care îi era dascăl, scrie Adevărul.

O anchetă încearcă să stabilească împrejurările în care s-a produs incidentul şi dacă şi alte eleve au fost supuse aceluiaşi tratament. Între timp, cadrul didactic a demisionat, iar potrivit unor apropiaţi ai săi, a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie din Zam. 

"Poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la acest caz, în care a fost reclamată coruperea sexuală asupra unui minor.", a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Fetiţă de 8 ani batjocorită de învăţător, în Hunedoara. Dascălul s-a internat la psihiatrie