Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Filmul accidentului din Vrancea, unde o maşină a căzut de pe pod. Şoferul a pierit, nepoata lui de 9 ani a supravieţuit miraculos

Miracol după accident! O fetiţă de 9 ani a supravieţuit, ba chiar a ieşit singură dintr-o maşină răsturnată pe plafon în râpă. Autoturismul în care se afla copila, era condus de unchiul ei, şi a căzut de pe un pod, de la zeci de metri înălţime. Bărbatul s-a stins sub ochii fetei. Poliţiştii cred că de vină pentru impactul devastator, a fost viteza. 

de Bogdan Dinu

la 26.10.2024 , 19:28

Accidentul a avut loc în jurul orei nouă dimineaţă, la intrarea în localitatea Jitia din Vrancea. În maşină se aflau bărbatul de 37 de ani şi nepoata lui de 9 ani. Pe un drum liber, şoferul pierde controlul volanului şi cade în râpă. Imaginile filmate de martori la câteva minute după impact sunt cumplite.

Maşina a rupt bara de protecţie a podului şi a plonjat zeci de metri într-o vale. Autotorismul în care se aflau bărbatul şi copila cade în gol practic de la înălţimea unui bloc de cinci etaje. Maşina a aterizat pe plafon, iar impactul a fost fatal pentru şofer.

Copila de 9 ani a reuşit să iasă singură din autoturism

Vezi și

În mod miraculos, copila de 9 ani a reuşit să iasă singură din autoturism. A scăpat doar cu câteva zgârieturi. În stare de şoc, atunci când au ajuns salvatorii, le-a spus doar că unchiul ei a tras de volan.

"La accidentul rutier au fost identificate două victime. O victimă în vârstă de 37 de ani, fără semne vitale, încarcerată, cu leziuni incompatibele cu viaţa. A doua victimă în vârstă de 9 ani, sex feminin, cu leziuni minore, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Focşani", a declarat Moroș Gabriela, asistent medical.

Poliţiştii au deja o ipoteză despre cauza accidentul

Poliţiştii au deja o ipoteză despre cauza accidentul. "Din cauza neadaptării vitezei de deplasare, un autotorism a ieşit în afara părţii carosabile, căzând de pe un pod", explică Cătălina Murariu, IPJ Vrancea.

Politiștii au deschis o anchetă pentru a afla exact cum s a petrecut tragedia. â

Bogdan Dinu Like

Bogdan Dinu s-a alăturat echipei Observator în anul 2020. În prezent activează în cadrul redacției Antena1 ca reporter de eveniment și investigații specializat în domeniul afacerilor interne.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile prezidenţiale?
Observator » Evenimente » Filmul accidentului din Vrancea, unde o maşină a căzut de pe pod. Şoferul a pierit, nepoata lui de 9 ani a supravieţuit miraculos