Antena Meniu Search
x

Video Filmul atacului sângeros din Timişoara. Criminalul tânărului afgan ucis în plină stradă este în continuare liber

Un migrant afgan a fost ucis în plină stradă aseară la Timişoara. S-ar fi ajuns la crimă după o altercaţie între mai mulţi migranţi, iar victima ar fi fost înjunghiată de mai multe ori. După ce ar fi dat loviturile fatale, agresorul s-a făcut nevăzut. Poliţiştii au împânzit zona şi îl cauta şi acum pe individ. Vă avertizăm urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 01.02.2024, 14:59

Vezi și

Alarma a fost dată puţin după ora 22 de un trecător care l-a văzut pe tânărul afgan prăbuşit la pâmânt, într-o baltă de sânge.

Înjunghiat de mai multe ori în inimă

Tânărul ar fi fost victima unei încăierări dintre două grupări de migranţi. După un scandal monstru petrecut în plină stradă, un individ a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe tânărul de 28 de ani în zona inimii. La scurt timp, zona a fost împânzită de poliţişti. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru bărbat şi au declarat decesul. Din primele date, tânărul ar fi fost ucis cu trei lovituri de cuţit, iar agresorul ar fi un conaţional de-al său. După atac s-a făcut nevăzut. 

Medic ambulanţă: E un un tânăr cam aprope până la 28 de ani, găsit decedat prin înjungiere, în mai multe zone ale inimii şi în spate.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Nu a mai fost resuscitat?

Medic ambulanţă: Nu, nu, era incompatibil, nu s-a putut deloc cu el. Am lăsat la criminalistică pentru cercetări.

Cuţitul şi o rangă cu urme de sânge, găsite la locul atacului

Poliţiştii au intrat în alertă şi încearcă acum să dea de urma criminalului. Până în acest moment au fost reţinuţi doi migranţi, posibili martori la atacul sângeros. La faţa locului oamenii legi au găsit atât cuţitul cu care a fost înjunghiată victima, cât şi o rangă care are urme de sânge. Locuitorii spun că în zonă, la una dintre case stau mai mulţi cetăţeni asiatici. 

Nu ar fi singurul atac sângeros care s-ar fi petrecut în Timişoara. În urmă cu aproximativ patru ani, două grupări s-au încăierat pe o stradă. Un migrant de 27 de ani a fost înjungiat mortal, iar un altul rănit grav, în zona gării de nord din oraş. Autorul crimei, un cetăţean afgan, a fost prins două luni mai târziu în Atena şi adus, sub escorta Poliţiei, în România. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Filmul atacului sângeros din Timişoara. Criminalul tânărului afgan ucis în plină stradă este în continuare liber