Antena Meniu Search
x

Moarte cumplită pentru o fetiţă din Galaţi: Ar fi fost ucisă în bătaie de mamă. Vecinii au auzit, noaptea trecută, ţipete de copil

Caz cutremurător în Galaţi. O fetiţă de 9 ani ar fi fost omorâtă în bătaie de propria mamă. Femeia, care mai are doi copii, printre care şi un bebeluş, a ajuns pe mâinile poliţiei. Şocaţi, vecinii spun că auzeau mai mereu ţipete de copil din casa în care a avut loc oroarea.

de Redactia Observator

la 31.01.2024, 13:24

Vezi și

Femeia locuia, alături de cele trei fiice, într-un apartament închiriat. Mama de 31 de ani este principalul suspect în acest caz de crimă.

În această dimineaţă a fost un apel la 112, care anunţa faptul că fata cea mare, în vârstă de 9 ani, nu se simte bine. Imediat, la faţa locului, au ajuns echipajele SMURD şi de poliţie. Au fost aplicate manevre de resuscitare timp de aproape o oră.

Medicii au observat că pe trupul fetei se află mai multe urme de violenţă. Imediat au fost chemaţi şi criminaliştii şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, care au demarat ancheta. Cumnata a fost dusă la audieri, iar la câteva minute şi mama, principalul suspect, a fost încătuşată şi ridicată de oamenii legii. 

Surse neoficiale au declarat că pe trupul fetei au fost descoperite urme de violenţă atât mai vechi cât şi mai noi, iar vecinii spuneau că în ultimele două nopţi s-au auzit zgomote şi plânsete de copil din apartament. O femeie mai în vârstă a venit şi i-a reproşat suspectei principale "de ce a bătut-o iar" pe fetiţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Moarte cumplită pentru o fetiţă din Galaţi: Ar fi fost ucisă în bătaie de mamă. Vecinii au auzit, noaptea trecută, ţipete de copil