Antena Meniu Search
x

Video Filmul crimei din Caraș-Severin. Delia, mama unei fetițe, a fost înjunghiată mortal de iubitul gelos și lăsată pe un câmp

Crimă înfiorătoare în Caraş-Severin: o tânără, mama unei fetiţe de cinci ani, a fost ucisă de iubit. Individul, furios că a fost părăsit, a înjunghiat-o, iar apoi i-a abandonat trupul pe câmp. Câteva ore mai târziu, când şi-a dat seama ce a făcut, s-a predat la poliţie. Întreaga poveste are un puternic impact emoţional.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 17.02.2022, 19:17

Vezi și

Delia tocmai ce încheiase relaţia cu bărbatul care i-a devenit călău. O idilă de 6 luni ce s-a consumat în Mehedinţi, în locuinţa individului. Duminică, cei doi s-ar fi certat. Tânăra avea o fetiţă de 5 ani, dintr-o fostă relaţie. Individul ar fi bătut-o pe cea mică, aşa că femeia şi-a făcut bagajele şi s-a întors acasă la ea, în Caraş-Severin. 

Mama victimei: În ianuarie a început să agreseze fata, să bată fata şi ea n-a suportat chestia asta.

Crima din Caraș-Severin. Despărţirea i-ar fi luat minţile bărbatului

În ultimele zile, tânăra s-ar fi plâns că individul o ameninţă şi e mereu pe urmele ei. Speriată că i-ar putea face rău, femeia a sunat chiar la poliţie şi l-a reclamat. Se temea pentru viaţa ei şi a copilei.

Pe acelaşi subiect

Sora victimei: O urmărea pe aici prin sat şi atunci a sunat la 112 şi s-a prezentat un echipaj. Nu i-au făcut nimic, pur şi simplu i-au pus în vedere să nu mai vină, să n-o mai caute. Era el mai gelos. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia nu a cerut ordin de protecţie, iar aseară s-a trezit cu individul acasă, implorând la împăcare. Tânăra n-ar fi acceptat, aşa că bărbatul ar fi convins-o să-l conducă la gară. Pe drum ar fi început cearta. Într-un moment de furie, individul a scos un cuţitul şi a înjunghiat-o în gât

Iulia Pop, reporter Observator: La adăpostul întunericului, bărbatul şi-a abandonat victima pe marginea Drumului Naţional 6, într-o baltă de sânge. De aici a gonit mai departe încă 140 de km, la Drobeta-Turnu Severin. La primele ore ale dimineţii s-a predat poliţiştilor. 

Mama victimei: Băiatul l-a prins la telefon şi a zis: Ce vrei, că eu dorm. El a întrebat de soră-sa. A zis că nu ştiu nimic, dar o să te sun la 2 jumătate să-şi spun mai multe.

Când a ajuns la poliţie, individul avea încă arma crimei la el

Fratele victimei: Un individ ca ăsta ar trebui pe viaţă dat. Nu ştiu, n-am cuvinte... N-am cuvinte, nu-mi vine să cred.

Sora victimei: Nu se arăta niciodată când îi era greu. D-asta nici nu ne-a spus niciodată dacă era violent cu ea. E şi bătută şi tăiată. Eu nu cred că a făcut treaba asta singur.

Anchetatorii trebuie să stabilească cum s-a întâmplat teribila faptă şi dacă prietenii bărbatului au fost martori la crimă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Filmul crimei din Caraș-Severin. Delia, mama unei fetițe, a fost înjunghiată mortal de iubitul gelos și lăsată pe un câmp