Antena Meniu Search
x

Video Crimă înfiorătoare în Caraș-Severin. O femeie de 32 de ani a fost înjunghiată și abandonată pe un câmp. Suspectul s-a predat cu arma crimei în mână

O crimă înfiorătoare a avut loc, miercuri seară, în județul Caraș-Severin. O femeie de 32 de ani, mama unei fetițe de 5 ani, a fost înjunghiată mortal de un bărbat de 29 de ani cu care ar fi avut o relație. Agresorul i-a abandonat cadavrul pe un câmp din apropierea localității Căvăran, apoi s-a predat la poliție.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 17.02.2022, 13:15

Vezi și

Potrivit reporterului Observator Iulia Pop, trupul tinerei a fost găsit pe un câmp la marginea Drumului Național 6, la ieșire din localitatea Constantin Daicoviciu (Căvăran) spre Caransebeș.  Bărbatul care ar fi ucis-o pe femeie s-a predat la poliție însoțit de fratele său și având în mână arma crimei.

Polițiștii au transmis că ”au fost informați în jurul orei 05.00 despre faptul că la sediul Poliției Municipiului Drobeta Turnu-Severin s-a prezentat un bărbat de 29 de ani, din județul Mehedinți, care a sesizat că aseară, în jurul orei 23.00, a înjunghiat-o mortal pe o femeie de 32 de ani, din comuna Constantin Daicoviciu, județul Caraș-Severin, după comiterea faptei, acesta abandonând cadavrul pe un câmp, în apropierea localității Căvăran”. 

Oamenii legii au mers către zona indicată de suspect, unde au găsit cadavrul femeii de 32 de ani.

La acest moment, bărbatul de 29 de ani se află în custodia poliției. De asemenea, a fost informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, în vederea demarării cercetărilor, conform competenței.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Crimă înfiorătoare în Caraș-Severin. O femeie de 32 de ani a fost înjunghiată și abandonată pe un câmp. Suspectul s-a predat cu arma crimei în mână