Antena Meniu Search
x

Video "Un animal. A omorât-o pe Cristina". Filmul crimei înfiorătoare din Botoşani: Ucigaşul şi-a premeditat fapta pas cu pas

Poveste îngrozitoare în Botoşani. Bărbatul care şi-a ucis fosta soţie şi şi-a înjunghiat soacra şi o cumnată a premeditat crima pas cu pas. S-a ascuns într-o casă vecină şi a pândit-o pe femeie. Apoi a atacat-o sub ochii unei copile de 3 ani. În ultimii ani, victima a depus mai multe plângeri la poliţie, dar le-a retras de fiecare dată. Imaginile şi informaţiile au puternic impact emoţional. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 15.02.2022, 19:51

Vezi și

Tragedia s-a petrecut în satul Horlăceni din Botoşani. Cristina era în vizită la masa sa. Fostul soţ era pe urmele ei. Bărbatul s-a ascuns într-o casă vecină şi a pândit-o pe femeie. Apropiaţii spun că individul de 45 de ani, de care divorţase în urmă cu doi ani, nu s-ar fi resemnat după despărţire. Îl desciru ca pe un tip periculos, mereu pus pe scandal şi extrem de violent. Cei doi aveau împreună trei copii.  

Bianca, nora: Era foarte violent când bea. O lua razna. Sărea la bătaie, o închidea în casă. Era foarte agresiv.

Fiul de 22 de ani Marian Andrei: Eu de mic am fost chinuit de dânsul. Non-stop era bătaie. 

Individul cu minte bolnavă a premeditat totul. Aseară a intrat peste femeie în casă. În locuinţă mai erau mama Cristinei, sora, nora şi nepoata de trei ani. 

Pe acelaşi subiect

Alina Moroşanu, sora femeii moarte: A pândit când au plecat toţi de acasă, toţi bărbaţii.

Bianca, nora: A înjunghiat-o prima dată pe pat pe soacră mea. După eu m-am îmbrâncit in el şi s-a întors cu cuţitul. Mi-a trecut cuţitul pe la gât. Am luat fata în braţe, am fugit. 

"Un animal. A omorât-o pe Cristina"

Iar asta i-a salvat viaţa. Cristina în schimb n-a avut nicio şansă sub ploaia de lovituri. Rănile au fost atât de grave, încât a murit. 

Clara Mihociu, reporter Observator: După atac, bărbatul a fugit prin spatele casei. S-a ascuns apoi în pădurea din apropiere şi a fpst găsit la două ore de când a comis fapta, la 3 km. 

Fosta soacră şi cumnata au ajuns de urgenţă la spital, pline de lovituri. 

Ioan Asaftei, purtător de cuvânt spital Botoșani: Mama victimei are multiple plăgi prin înjunghiere. Sora victimei prezintă o fractură, dar şi plăgi la nivelul feţei.

Tatăl femeii moarte, Dumitru Şova: Un animal. A omorât-o pe Cristina. 

Fratele moartei: A spus când ne prinde că ne aranjează pe toţi.  Am sperat că poliţia va face ceva.

Individul nu ar fi fost la prima încercare de a o ucide pe Cristina. Femeia ar fi făcut mai multe plângeri la poliţie, însă şi le-a retras de fiecare dată. 

Valeriu Chihaia, procuror: A existat iniţiativa organelor de poliţie de a emite a ordine de protecţie. Măsuri refuzate de victimă. 

Tot ieri, la Iaşi, doi soţi, de 66 şi 62 de ani, s-au luat la ceartă, iar scandalul a escaladat rapid. Bărbatul, furios peste măsură, şi-a înjunghiat soţia. Tot el a sunat la 112 şi a mărturisit fapta teribilă. Femeia a murit. Individul a fost internat la Spitalul Socola, iar anchetatorii vor să afle dacă a avut discernământ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Un animal. A omorât-o pe Cristina". Filmul crimei înfiorătoare din Botoşani: Ucigaşul şi-a premeditat fapta pas cu pas