Antena Meniu Search
x

Video Filmul crimei din Giurgiu. Olguța a fost înjunghiată de soțul ei în fața cumnatei, din cauza geloziei

O femeie de 35 de ani din Giurgiu a murit, seara trecută, după ce a fost înjunghiată de soţul ei. Crima ar fi avut loc după ce tânăra, care dorea despărţirea, a venit în apartamentul bărbatului pentru a-şi recupera mai multe lucruri. A urmat un conflict în timpul căruia aceasta a fost atacată cu un cuţit. Imediat după crimă, bărbatul a fugit. O rudă a femeii, care ar fi asistat la incident, a anunţat fapta la 112, însă medicii care au ajuns la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru ea. 

de Redactia Observator

la 04.02.2022, 14:08

Vezi și

O crimă cumplită a avut loc azi-noapte în Giurgiu. O femeie de 35 de ani a fost înjunghiată de soţul ei, iar rana a fost atât de profundă încât medicii care au fost chemaţi să o salveze, nu au mai putut face nimic. Cei doi erau despărţiţi şi nu mai locuiau împreună. 

Se pare că totul s-a întâmplat pe fondul unui acces de gelozie. 

Crima ar fi avut loc în faţa unei cumnate a victimei.

Cele două veniseră pentru ca aceasta din urmă să recupereze câteva lucruri din apartamentul în care locuise. 

Pe acelaşi subiect

Şi-a omorât soţia, apoi a fugit de acasă

Tragedia a avut loc într-un bloc din cartierul Tineretului, iar bărbatul a fugit imediat după atac, însă a fost prins la o oră după faptă și dus la audieri.

"Astăzi (ieri n.r.), ora 20:06, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată de către o femeie din municipiul Giurgiu cu privire la faptul că o rudă a sa a fost înjunghiată de către soț. În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind solicitat sprijinul unui echipaj medical SMURD, care a constatat decesul femeii de 35 de ani din municipiul Giurgiu.

La scurt timp, bărbatul de 45 de ani, din municipiul Giurgiu a fost depistat", a transmis subcomisar Stan Ramona, purtător de cuvânt al Poliției Giurgiu.

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu. 

 - Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Bogdan Dinu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Filmul crimei din Giurgiu. Olguța a fost înjunghiată de soțul ei în fața cumnatei, din cauza geloziei