Antena Meniu Search
x

Video Olguța, o tânără din Giurgiu, a fost ucisă cu sălbăticie de soțul gelos. Bărbatul a înjunghiat-o, apoi a fugit

Crimă oribilă, seara trecută, în orașul Giurgiu, unde o femeie de 35 de ani a murit după ce a fost înjunghiată de propriul soț. Tragedia a avut loc într-un bloc din cartierul Tineretului. Bărbatul a fugit imediat după atac, însă a fost prins la o oră după faptă. 

de Redactia Observator

la 04.02.2022, 08:32

Vezi și

Nenorocirea s-a produs când femeia, care dorea despărţirea, a venit în apartamentul soţului pentru a-şi recupera mai multe lucruri. A urmat un conflict în timpul căruia tânăra a fost înjunghiată în zona gâtului. Imediat după crimă, bărbatul a fugit. 

Bărbatul a fost prins de polițiști

O rudă a femeii a anunţat fapta la 112, însă medicii care au ajuns la faţa locului n-au mai putut să facă nimic pentru ea. Fugarul a fost prins de polițiști la o oră după faptă și dus la audieri.

"Astăzi (ieri n.r.), ora 20:06, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată de către o femeie din municipiul Giurgiu cu privire la faptul că o rudă a sa a fost înjunghiată de către soț. În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind solicitat sprijinul unui echipaj medical SMURD, care a constatat decesul femeii de 35 de ani din municipiul Giurgiu.

Pe acelaşi subiect

La scurt timp, bărbatul de 45 de ani, din municipiul Giurgiu a fost depistat", a transmis subcomisar Stan Ramona, purtător de cuvânt al Poliției Giurgiu.

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu. 

69 de femei au fost ucise de partenerii de viaţă, în 2021

Este încă un caz care arată amploarea pe care violenţa conjugală o are în România.

Numai anul trecut, 69 de femei au fost ucise de partenerii de viaţă. Iar 61 au fost rănite grav în cazuri încadrate la tentativă de omor. De asemenea, numărul cazurilor raportate de violenţă domestică a trecut de 51 de mii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Olguța, o tânără din Giurgiu, a fost ucisă cu sălbăticie de soțul gelos. Bărbatul a înjunghiat-o, apoi a fugit