Antena Meniu Search
x

Foto "Dumnezeu să te aibă în mâinile lui" Tânără de 19 ani, ucisă din senin de către iubitul ei, după o ceartă

Ashley Wadsworth, o tânără de 19 ani din Canada, a fost înjunghiată mortal de către iubitul ei britanic, în Chelmsford, Essex, după o ceartă izbucnită din senin. Familia ei și apropiații sunt în stare de șoc. Nimic nu prevestea un asemenea deznodământ tragic.

de Redactia Observator

la 03.02.2022, 19:43

Potrivit The Sun, Ashley venise încă din noiembrie în Marea Britanie, din Canada, pentru a-l vizita pe iubitul ei, în vârstă de 23 de ani, acum acuzat de crimă. Tânăra urma să se întoarcă acasă în scurt timp, dar nu a mai avut ocazia. Cel de care se îndrăgostise a înjunghiat-o mortal, după un conflict spontan. "Sunt foarte emoționată, de fiecare dată când închid ochii o văd moartă. De familia ei și de sora ei îmi pare rau. Sora ei are sufletul bucăți. Gândurile mele sunt la familie", a declarat un vecin care o știa pe Ashley. Jack Sepple, cel suspectat că a ucis-o cu sânge rece, nu a făcut declarații în fața magistraților britanici, joi, la Chelmsford Crown Court. A confirmat doar numele său, data nașterii și adresa la care locuiește.

Conform sursei citate, acesta stătea pe telefon, lângă trupul neînsuflețit al iubitei lui, atunci când au sosit polițiștii. Fuseseră chemați la fața locului după ce mai mulți vecini au raportat certuri domestice. Din nefericite, pentru Ashley nu s-a mai putut face nimic, fiind declarată decedată pe loc. De altfel, anchetatorii au confirmat că nu caută alți suspecți în legătura cu moartea ei. Familia lui Ashley cere acum să se facă dreptate. "Săraca mea soră, vom facem dreptate, te iubesc atât de mult și îmi este dor de tine", a scris sora ei, pe Facebook. 

Se cunoscuseră online și a mers să-i fie alături, în Marea Britanie

Ashley avea o viză de ședere de șase luni, după ce l-a întâlnit online pe Sepple și au devenit apropiați. A decis să-i fie alături, așa că nu s-a sfiit să meargă în Regatul Unit. În pozele postate de tânără pe Facebook totul părea perfect, ba chiar în poreclise "bestia mea" în fotografii făcute în locuri emblematice ale Londrei. Într-o imagine postată pe 11 ianuarie, cei doi se țin în brațe în fața Palatului Buchingham și la Big Ben. Mai mult, apăruse într-o poză postată de mama lui Jack, după o excursie de famile în orașul istoric Rye.

Familia dar și prietenii tinerei sunt devastați de durere. "Probabil unul dintre cele mai rele sentimente este să-ți pierzi cea mai bună prietenă. E mai mult decât un iubit, un frate sau chiar un părinte. Cel mai bun prieten este cel căruia poți să îi spui totul. E cineva cu care poți să vorbești lucruri pe care poate nu poți să le spui nici părinților. E cineva care nu te va judeca pentru ceea ce spui despre ceea ce te deranjează. E cineva alături de care te simți confortabil. Îmi pare rău că nu am făcut mai mult pentru a te ajuta. Dar Dumnezeu te are în mâinile lui acum, noi te avem în inimile nostre pentru veșnicie", a mărturisit prietena ei cea mai bună, Tianna Kowalchuk.

Anchetatorii britanici susțin că nu există un pericol public. "Știu că incidente de genul șochează și întristează comunitatea, dar primele investigații arată că a fost un incident izolat și nu există un pericol public. Avem o echipă de ofițeri care lucrează non stop pentru a stabili circumstanțele care au dus la decesul femeii", a declarat inspectorul-șef Scott Egerton,

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Mapamond » "Dumnezeu să te aibă în mâinile lui" Tânără de 19 ani, ucisă din senin de către iubitul ei, după o ceartă