Antena Meniu Search
x

Video Filmul crimei multiple din Bascov: 5 oameni au murit măcelăriţi sub ploaia de lovituri a unui bărbat bolnav psihic. Nici nepoata de 5 ani nu a scăpat de atacul fatal

Poveste cutremuratoare în Argeş. Un individ şi-a măcelărit 5 rude. Părinţii, fratele, sora şi nepoata de doar cinci ani. Bărbatul de 53 de ani, cunoscut cu afecţiuni psihice, i-a înjunghiat pe cei cinci şi s-a ascuns în spatele casei. Acolo l-au găsit şi poliţişii, după ce cumnatul său a făcut descoperirea teribilă. Atenţie, vă avertizez, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 12.08.2022, 16:11

Vezi și

Nenorocirea s-a petrecut în această după-amiază, în localitatea Bascov din Argeş. O familie întreagă a fost distrusă într-o fracţiune de secundă. În momentul grozăviei, acasă erau cei doi fraţi ai principalului suspect, părinţii lor şi nepoata de cinci ani.

Cinci oameni măcelăriţi în propria casă

Individul de 53 de ani, cunoscut cu afecţiuni psihice, ar fi văzut negru în faţa ochilor: i-a atacat furibund şi i-a atacat cu pietre şi un ciocan. Nu s-a oprit până când cei cinci au rămas fără suflare, prăbuşiţi în locuinţă. Imediat după fapta teribilă, individul a fugit din casă şi s-a ascuns în grădina din spatele casei.

Cumnatul său a făcut descoperirea şocantă când s-a întors de la serviciu. Tot el a sunat la 112 şi a anunţat autorităţile despre masacru.

Pe acelaşi subiect

Bogdan Dinu, reporter Observator: Individul s-a ascuns în spatele casei şi ar fi încercat să se sinucidă imediat după ce şi-a ucis familia. A fost oprit, însă, la timp de poliţişti.

Viceprimar Bascov, Gheorghe Nedelea: Era în evidenţa noastră. Avea un handicap accentuat psihic, dar nu arăta. Mi se părea un om liniştit. Ceea ce s-a întâmplat aici e oribil. Îmi pare rău. 

Sora suspectului era asistenta la Spitalul Militar din Piteşti, iar soțul, cel care a descoperit scenele sângeroase, este medic la spitalul militar - general care se pensionase în urmă cu două luni.

Primar Bascov, Gheorghe Stancu: Locuia în casă cu părinţii şi fratele, iar peste drum sora cu soţul şi fata lor. Nu ne-a creat niciodată priobleme în localitate. Nu prea ieşea din casă, doar seara mai ieşea. 

Oamenii legii au deschis o anchetă şi trebuie să stabilească exact cum s-a petrecut tragedia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Filmul crimei multiple din Bascov: 5 oameni au murit măcelăriţi sub ploaia de lovituri a unui bărbat bolnav psihic. Nici nepoata de 5 ani nu a scăpat de atacul fatal