Antena Meniu Search
x

Orbit de gelozie, un rus și-a omorât în bătaie mireasa, chiar în ziua nunții. Invitații au fost prea speriați ca să intervină. "Nu-și regretă faptele"

Un bărbat din Rusia a fost condamnat la 18 ani de închisoare, după ce și-a omorât în bătaie mireasa, chiar în timpul nunții, în fața invitaților șocați, potrivit Mirror.co.uk.

de Redactia Observator

la 07.08.2022, 09:42

Orbit de gelozie, un tânăr și-a omorât în bătaie mireasa, chiar în ziua nunții. Invitații au fost prea speriați ca să intervină. "Nu-și regretă faptele"
Orbit de gelozie, un tânăr și-a omorât în bătaie mireasa, chiar în ziua nunții. Invitații au fost prea speriați ca să intervină. "Nu-și regretă faptele"

Stepan Dolgikh, în vârstă de 25 de ani, și-a atacat soția, crezând că-l înșală. Apoi, i-a aruncat cadavrul într-o prăpastie. 

“A început să o loveasă cu pumnii și cu picioarele. A apucat-o de păr, a lovit-o, a împins-o în stradă, unde a continuat să o lovească în cap”, a declarat un reprezentat al poliției locale. Dolgikh a mai fost condamnat în trecut pentru crimă, iar Oksana Poludentseva, în vârstă de 36 de ani, s-a îndrăgostit de el în închisoare. 

Incidentul a avut loc la câteva ore după ce cei doi și-au jurat iubire eternă în fața preotului și a invitaților. 

“Era gelos pe unul dintre invitați. Lui Stepan i s-a părut că proaspăta sa soție s-a comportat nepotrivit, ceea ce a declanșat scandalul”. Bărbatul și-a recunoscut faptele, însă  “nu le regretă”, potrivit unui reprezentat al poliției locale. 

Cazurile de violență domestică reprezintă o problemă serioasă în Rusia. Peste 5.000 de femei au fost ucise de parteneri doar în 2018. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Orbit de gelozie, un rus și-a omorât în bătaie mireasa, chiar în ziua nunții. Invitații au fost prea speriați ca să intervină. "Nu-și regretă faptele"