Antena Meniu Search
x

Video Crimă multiplă în Bascov într-o familie: Cinci persoane au fost găsite moarte în casă

Descoperire şocantă în localitatea argeşeană Bascov. Cinci persoane au fost găsite moarte în casă. Este vorba despre o familie întreagă. O mamă, o fetiţă de cinci ani, părinţii şi un frate al femeii. 

de Monica Palade

la 09.08.2022, 17:53

Vezi și

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, dar şi echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Argeş. Deocamdată nu se cunosc prea multe detalii despre cum s-au petrecut faptele. Vinovat de crimă ar fi un bărbat de 53 de ani, cu probleme psihice. Bărbatul a fost găsit de poliţişti ascunzându-se în grădina casei.

Descoperirea şocantă a fost făcută de capul familiei, care a sunat la 112. În casă mai locuia şi fratele soției, care suferea de afecțiuni psihice. Cele 5 victime erau decedate și aveau mai multe plăgi prin înjunghiere la nivelul corpului. 

Ce spun poliţiştii 

IPJ Argeș a fost sesizat, prin SNUAU 112, de către un bărbat, despre faptul că în momentul când s-a întors la domiciliu a găsit 5 membrii ai familiei decedați (soția, fiica în vârstă de 5 ani, cei doi socrii și un cumnat).

Pe acelaşi subiect

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, cele 5 victime fiind decedate și prezentând mai multe plăgi prin înjunghiere la nivelul corpului. Totodată, din cercetările efectuate s-a stabilit că la domiciliul reclamantului mai locuia și fratele soției, acesta fiind cunoscut cu afecțiuni psihice. Imediat după sesizare, suspectul principal a fost găsit de către polițiști, urmând a se stabili împrejurările producerii evenimentului.

Criminalul se află în custodia poliţiei

În baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Compartimentul de Relații Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, este abilitat să comunice următoarele:

În ziua de 9 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat de 48 de ani, din comuna Bascov, ar fi găsit, când s-a întors la domiciliu, cinci membri ai familiei sale (soția, copilul, cei doi socrii și un cumnat), decedați, înjunghiați.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov,  polițiștii de investigații criminale și luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au constatat că cele sesizate se confirmă. Polițiștii au luat primele măsuri, iar la scurt timp, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice. 

Bărbatul se află în custodia polițiștilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Crimă multiplă în Bascov într-o familie: Cinci persoane au fost găsite moarte în casă