Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Găești, unde o mamă și-a luat viața după ce fiul ei s-a înecat în piscină. Cami și Albert vor fi înmormântați împreună

Tragedie  într-o familie din Găieşti, judeţul Dâmboviţa, acolo unde un copil de patru ani s-a înecat în piscina din curtea casei, iar după câteva ore, răpusă de durere, mama lui s-a sinucis. După ce medicii au declarat decesul copilului, femeia a fugit de acasă şi nimeni nu a ştiut unde s-a dus. A fost găsită după mai bine de şase ore de căutări, pe un câmp din apropierea locuinţei. Vă avertizăm că urmează informaţii cu puternic impact emoţional.

De Redactia Observator la 29.09.2022, 14:13
Vezi și

Albert avea patru ani şi 10 luni. Era singurul copil la părinţi, un copil dorit şi iubit. Aseară, Cami, mama băiatului, în vârstă de 34 de ani, a dat drumul, pentru câteva minute, la aspirator. În tot acest timp, cât ea făcea curat, cel mic era afară, în curte, la joacă. 

Singurul copil! Şi l-a dorit din tot sufletul! Vă daţi seama că nu putem s-o condamnăm pe ea, pe mama! A fost un necaz!

Era viaţa ei! Era copilaşul pe care şi l-a dorit. Şi l-a avut! Şi...Şi tristeţea e mare! 

Cami nu a suportat durerea când și-a văzut copilul fără suflare

Pe acelaşi subiect

Când femeia şi-a dat seama că micuţul lipseşte, pentru copil era însă prea târziu. Mama aproape că şi-a pierdut minţile, când l-a văzut fără suflare în piscina din curte. 

Bunicul patern al copilului: A stat o perioadă lângă el. După aceea, a dispărut. Ea. Despre copil nu ştiu ce s-a întâmplat. Sunt bunicul lui Albert.

După ce medicii au declarat decesul copilului, Cami a fugit de acasă doar cu hainele de pe ea. A fost văzută de vecini îndreptându-se spre câmpul din apropiere. Zeci de poliţişti cu câini de urmă, jandarmi şi localnici au cautat-o mai bine de şase ore. 

Cami și fiul ei Albert vor fi îngropaţi, cel mai probabil, împreună

Cami fost găsită fără viaţă pe un câmp, în apropiere de casă. Acum, familia se pregăteşte de două înmormântări. Cami şi Albert vor fi îngropaţi, cel mai probabil împreună, pentru a fi alături pe vecie.  

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Găești, unde o mamă și-a luat viața după ce fiul ei s-a înecat în piscină. Cami și Albert vor fi înmormântați împreună