Antena Meniu Search
x

Copil de 4 ani, găsit înecat în piscina din curtea casei, în Dâmbovița. Mama a plecat de acasă când a văzut că băiețelul nu își revine

Tragedie pentriu o familie din Dâmbovița. Copilul de patru ani s-a înecat, miercuri după-amiază, într-o piscină din curtea casei, după ce a fost lăsat o clipă nesupravegheat. Când a văzut că băiețul nu și-a revenit, mama copilului, aflată într-o stare de tulburare emoțională, a plecat de acasă și este căutată.

de Monica Palade

la 28.09.2022, 23:12

Polițiștii din Găești, județul Dâmbovița, au fost sesizați miercuri, de către un bărbat, că un copil s-a înecat. Este vorba despre un copil de 4 ani care era în grija mamei, dar a căzut într-o piscină situată în curtea locuinței.

Mama a plecat de acasă când a văzut că băiețelul a murit

A fost declarat decesul copilului, trupul neînsuflețit al acestuia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie. Pe trupul copilului nu erau semne de violență. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Când mama a văzut că manevrele de resuscitare nu dau rezultate, a părăsit imobilului pe jos, fără telefon mobil asupra ei, mergând cel mai probabil către câmpul din apropiere, fiind în stare de tulburare emoțională. În prezent se efectuează căutări cu efective merite și câine de urmă, în vederea identificării acesteia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Copil de 4 ani, găsit înecat în piscina din curtea casei, în Dâmbovița. Mama a plecat de acasă când a văzut că băiețelul nu își revine