Antena Meniu Search
x

Filmul unei răzbunări: Neîmpăcat cu despărţirea, un bărbat şi-a împuşcat rivalul în dragoste pe o stradă din Baia Mare, chiar în faţa femeii iubite

Un tânăr liniştit, provenind dintr-o familie de penticostali. Nimic nu anunţa drama care avea să urmeze, vineri noaptea. Întors de urgenţă din Anglia, bărbatul l-a împuşcat de patru ori pe rivalul său în dragoste. Se pare că pusese totul la cale după un plan bine stabilit.

de Monica Palade

la 24.09.2022, 13:07

Vezi și

Când s-a depărţit în urmă cu un an şi jumătate de fosta sa iubită, pentru bărbatul de 30 de ani a fost sfârşitul lumii. A încercat chiar să se sinucidă, fiind salvat în ultima clipă de poliţişti. Chiar şi aşa, tot nu a reuşit să se împace cu ideea despărţirii. Şi nici nu concepea că nu mai sunt împreună. În mintea lui de îndrăgostit suferind, tot mai credea că formează un cuplu. Aşa că atunci când femeia a început o nouă relaţie, s-a simţit trădat, înşelat.

A pus la cale răzbunarea

Aflat în Anglia, a încercat în tot acest timp să pună la cale răzbunarea. Și-a luat bilet de avion pentru Cluj. A închiriat o maşină şi a venit la Baia Mare. Aflase că fosta sa iubită era la o sală de sport a Liceului Nemeth Laszlo, din Baia Mare, împreună cu nouă său iubit. I-a aşteptat în parcare să iasă. Prima care a ieșit a fost fata pe care a amenințat o cu arma. La scurt timp a ieşit şi partenerul femeii, pe care l-a împușcat de patru ori. S-a suit în mașină şi s-a îndreptat spre Centrul Vechi al oraşului, unde a scăpat de armă. Apoi s-a predat. Deşi, iniţial, le-a spus poliţiştilor că a aruncat în arma râul Săsar, dimineaţă acesta şi-a schimbat declaraţia şi le-a spus că pistoul se află într-un tufiş, la marginea oraşului.

Nimeni nu ştie încă de unde a reuşit bărbatul să facă rost de armă. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă la omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept.

Pe acelaşi subiect

Ce spun poliţiştii

În seara de 23 septembrie, la ora 21.48, Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel la SNUAU 112, de către un bărbat, de 24 de ani, din Târgu Lăpuș, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Luminișului din municipiu, a fost împușcat cu o armă de foc. Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat, de 30 de ani, din Șurdești, se află în custodia poliției, pentru audieri. În cauză, o echipă complexă, sub conducerea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

Victima se află în continuare în stare gravă, internat la ATI. A fost operat în cursul nopții. „Încercăm să îl facem bine”, au declarat medicii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Filmul unei răzbunări: Neîmpăcat cu despărţirea, un bărbat şi-a împuşcat rivalul în dragoste pe o stradă din Baia Mare, chiar în faţa femeii iubite