Antena Meniu Search
x
LIVE

Video "Cheamă, mă, poliţia!". Două familii s-au luat la bătaie în centrul Capitalei. Motivul de la care a pornit scandalul

Scandal în toiul nopţii în centrul Capitalei! Două familii s-au luat la bătaie în apropierea celui mai intens circulat bulevard din zona centrală, Bulevardul Unirii. 

De Redactia Observator la 02.05.2022, 13:32
Vezi și
  • Imagini cu puternic impact emoţional*

Altercaţia a fost filmată de un vecin, de la etajul unui bloc aflat în apropiere. Pe imagini se vede cum mai multe persoane se îmbrâncesc, iar o femeie încearcă să-i despartă pe scandalagii. Un alt bărbat încearcă să-şi intimideze rivalii şi se urcă pe o maşină. Într-un final, în zonă au ajuns poliţiştii şi o ambulanţă SMURD. 

Deocamdată, motivul scandalului nu a fost făcut public, dar se pare că altercaţia ar fi pornit de la faptul că taberele respective îşi dispută supremaţia zonei, pentru vânzarea de droguri. Niciunul dintre cei implicaţi nu a depus plângere, dar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » "Cheamă, mă, poliţia!". Două familii s-au luat la bătaie în centrul Capitalei. Motivul de la care a pornit scandalul