Antena Meniu Search
x

Video Florin Cîţu, noi detalii despre momentul când a fost prins beat la volan în Statele Unite ale Americii: "Nu e un eveniment cu care să te mândreşti"

Ziua şi surpriza. Dacă ieri am aflat că premierul Florin Cîţu nu ştie cât costă o pâine, azi aflăm că a stat două zile după gratii. S-a întâmplat în urmă cu 20 de ani, pe când locuia în Statele Unite ale Americii. A fost prins la volan sub influenţa băuturilor alcoolice. Acum, din fotoliul de la Palatul Victoria, vede totul ca pe o greşeală a tinereţii, pentru care a plătit scump la vremea respectivă. Şi acuză tabăra adversă din PNL că încearcă să-l saboteze în competiţia pentru şefia partidului.

de Redactia Observator

la 11.08.2021, 20:04

Vezi și
  • Premierul Florin Cîţu ar fi petrecut două zile în închisoare, în Statele Unite ale Americii, după ce a fost prins beat la volan.

Florin Cîţu, premierul României: Este vorba despre conducere sub influența alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenție. Am făcut o greșeală acum 20 de ani.

Incidentul a avut loc în anul 2000, iar infracţiunea despre care vorbeşte presupune că a condus sub influenţa alcoolului sau a substanţelor interzise. Florin Cîţu avea 29 de ani şi urma un program doctoral la Grinnell College din statul Iowa, unde şi-a finalizat atât studiile universitare, cât şi de master.

Florin Cîţu, premierul României: Am petrecut mai mult de zece ani în Statele Unite ale Americii. Un tânăr, după comunism, mutându-se în SUA. Am absolvit acolo, am lucrat acolo. 

Cu adevărat a petrecut. Atât de mult încât s-a urcat la volan chiar dacă băuse alcool. 20 de ani mai târziu, recunoaşte şi regretă. 

Pe acelaşi subiect

Florin Cîţu, premierul României: Eu am condus, a fost o greşeală. Repet, am condus şi am plătit foarte scump. Asta este. 

Peste 1300 de dolari amendă a fost plata scumpă. Însă teribilismul i-a adus şi două zile în spatele gratiilor. Premierul însă pare să ţină minte doar dificultăţile financiare. 

Premierul Florin Cîţu nu deţine o maşină la momentul actual

Florin Cîţu, premierul României: A trebuit să-mi vând şi maşina atunci şi să merg un an pe jos. A fost un eveniment acum 20 de ani. Vă daţi seama că nu e un eveniment cu care să te mândreşti, dar asta a fost. 

Nu s-a mândrit el, dar au avut grijă alţii. Iar premierul, candidat la şefia PNL, îşi bănuieşte chiar colegii de partid, pe cei din tabăra Orban, că ar fi răsuflat în public informaţia tocmai ca să-i saboteze campania

Florin Cîţu, premierul României: Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informație, apare acum în competiția internă din PNL.

Potrivit surselor Observator, preşedintele PNL Ludovic Orban susţine că nu a ştiut de acest eveniment nici când l-a desemnat pe Cîţu ministru al Finanţelor, nici când l-a propus pentru funcţia de la Palatul Victoria din partea PNL. Opoziţia n-a pierdut ocazia să-l arate cu degetul pe premier.

Mihai Tudose, fost premier al României: Aflăm azi că Wooow Cîțu e penal internațional. Asta înseamnă să ai ștofă! Nu Jilava, Rahova, de-astea maidaneze! Nu! America!!! Du-te acasă, Cîțu. Azi. Acum. Și stai acolo. Fără pâine ...  

Acum, Florin Cîţu suflă şi-n iaurt. Nu deţine niciun autoturism şi a spus în nenumărate rânduri că preferă să meargă pe jos. În rest, are la dispoziţie maşina Serviciului de Pază şi Protecţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Florin Cîţu, noi detalii despre momentul când a fost prins beat la volan în Statele Unite ale Americii: "Nu e un eveniment cu care să te mândreşti"