Antena Meniu Search
x

Video "Focu-n sus era cât pomii. A luat la rând ce a întâlnit în cale". O furgonetă în flăcări a făcut prăpăd pe o stradă din Brașov

Opt maşini au fost avariate, aseară, în Braşov, după ce o furgonetă a luat foc pe o stradă în pantă şi a fost scăpată de sub control de şofer. Bărbatul a reușit să se salveze, însă pagubele produse sunt uriaşe.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 22.09.2022, 08:50

Vezi și

Șoferul furgonetei intrase cu vehiculul pe o stradă în pantă, iar după o curbă, motorul maşinii a luat foc din senin. Arzând ca o torţă, maşina a lovit în drumul său mai multe autoturisme care erau parcate pe trotuarele străzii. 

Claudiu Loghin, reporter Observator: Furgoneta a luat foc în zona platformei de gunoi și, în flăcări, a alunecat în josul pantei, pe o distanță de aproximativ 75 de metri, până în spatele meu. Pe drum, a avariat nu mai puțin de opt autoturisme parcate. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"A luat foc şi a venit de sus în jos. A luat foc la container, acolo. Voia s-o parcheze şi a venit aici. Toate la rând. Ce a întâlnit în cale, le-a luat la rând". 

Pe acelaşi subiect

"Probabil că n-a avut viteză sau frâna de mână n-a fost trasă, sau el s-a speriat probabil băiatul şi maşina a luat-o la vale. Nu putea nimeni să se atingă de mașină, ardea la motor și era cât pomii aceştia focu-n sus".

Șoferul a reuşit să iasă la timp din vehicul.

4 maşini au fost avariate serios, fie de flăcări, fie după impactul cu furgoneta 

O femeie de 48 de ani s-a ales cu mai multe contuzii la nivelul feţei, după ce s-a speriat de furgoneta în flăcări şi a căzut pe asfalt încercând să fugă din calea ei.

Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Brașov: Când au ajuns colegii la fața locului, autoutilitara era cuprinsă de flăcări și un alt autoturism, de asemenea. S-a intervenit pentru stingerea incendiului și s-a reușit lichidarea incendiului, înainte să fie cuprinse și alte autoturisme, din apropiere. 

4 maşini au fost avariate serios, fie de flăcări, fie după impactul cu furgoneta scăpată de sub control.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Focu-n sus era cât pomii. A luat la rând ce a întâlnit în cale". O furgonetă în flăcări a făcut prăpăd pe o stradă din Brașov