Antena Meniu Search
x

O bătrână a ars în propria casă, cuprinsă de flăcări. Femeia de 70 de ani, transportată cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş

O femeie de 70 de ani a suferit, marţi, arsuri de gradul III pe 50% din suprafaţa corporală, în urma unui incendiu care i-a cuprins casa. Pentru transportul victimei a spital a fost solicitat elicopterul SMURD.

de Redactia Observator

la 20.09.2022, 17:42

Femeia de 70 de ani, transportată cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş
Femeia de 70 de ani, transportată cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş - Shutterstock

ISU Harghita intervine, marţi, la un incendiu izbucnit la o casă de locuit, în localitatea Tulgheş. ”În urma incendiului a rezultat o victimă, de sex feminin, în jur de 70 ani, cu arsuri de gradul III pe faţă, mâini şi picioare, pe cca 50% din suprafaţa corpului”, a transmis ISU Harghita, potrivit news.ro.  

Femeia, transportată cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş

Iniţial, victima a fost preluată de echipajul SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Municipal din Topliţa. Ulterior, a fost solicitat în sprijin elicopterul SMURD, pentru a fi transportată victima la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş. Incendiul a fost lichidat, iar pompierii încearcă să stabilească de la ce a pornit.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O bătrână a ars în propria casă, cuprinsă de flăcări. Femeia de 70 de ani, transportată cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş