Antena Meniu Search
x

Video Frați snopiți în bătaie lângă un bar din Vaslui. Barmanița a încercat să intervină, dar a fost și ea agresată

Doi fraţi din Vaslui, între care unul minor, au ajuns la spital în stare gravă după ce au încasat o bătaie, aparent fără motiv. Erau lângă un bar când şase bărbaţi i-au pus la pământ apoi le-au luat bijuteriile. O angajată a localului care a încercat să-i ajute pe tineri a fost şi ea bătută. Camerele de supraveghere au surprins toată scena. Vă avertizăm, urmează imagini cu puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 20.08.2021, 14:13

Vezi și

Scandalul a început în bar, după ce bărbaţii l-au hărţuit şi ameninţat pe tânărul care vorbea cu barmaniţa. Când a sosit şi fratele acestuia a început bătaia.

Pe imaginile unei camere de supraveghere se vede cum unul dintre bărbaţi iese în fugă din local, dar se opreşte şi se uită după fratele său rămas înăuntru. Băiatul nu apucă să iasă pe uşă şi este pus la pământ cu mai multe lovituri. Aceeaşi soartă o are şi fratele care se întoarce să-l ajute.

În final unul dintre fraţi reuşeşte să fugă. Celălat rămâne întins pe asfalt în timp ce martorii bătăii trec impasibili pe lângă el.

Agresorii au fost plasați sub control judiciar

Pe acelaşi subiect

De furia bătăuşilor nu a scăpat nici barmaniţa iar agresorii au plecat cu tot cu bijuteriile victimelor. Poliţiştii au reuşit să-i identifice pe agresori.

Bogdan Gheorghiţă, purtator de cuvant IJP Vaslui: ”Poliţiştii vasluieni au luat faţă de ce doi bărbaţi cercetaţi măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore”.

Ulterior, Judecătoria Vaslui a dispus doar măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Frați snopiți în bătaie lângă un bar din Vaslui. Barmanița a încercat să intervină, dar a fost și ea agresată