Antena Meniu Search
x

Video Polițistul din Iași, care şi-a ucis în bătaie fosta soţie, a lăsat-o să zacă în casă două zile. Bărbatul ceruse un ordin de protecție împotriva ei

Din om al legii s-a transformat în criminal! Este povestea unui poliţist din Iaşi care şi-a omorât în bătaie fosta soţie apoi şi-a văzut de treabă. Abia după două zile a anunţat că a găsit-o decedată. Iniţial, le-a spus anchetatorilor că ar fi căzut. Luat la întrebări, a recunoscut.

de Redactia Observator

la 18.08.2021, 19:37

Vezi și

Necazurile între cei doi soţi ar fi început în urmă cu doi ani. Din cauza unei presupuse infidelităţi a bărbatului, fost poliţist de frontieră, au decis să pună punct mariajului şi au divorţat. O separare zbuciumată, cu bătăi, certuri şi un ordin de protecţie depus de bărbat împotriva femeii. 

Sâmbătă seara s-ar fi certat din nou, în casa din Prisăcani în care femeia locuia. Nervos, bărbatul a început să o lovească fără milă. Şi a plecat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Atât de grave au fost loviturile, încât victima a agonizat până la moarte. Avea costele rupte şi organele strivite. Fostul poliţist s-a întors a doua zi şi a găsit-o fără viaţă. Calm, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, a plecat din nou. Bărbatul este cel care a sunat la 112, luni, după ora 18 şi a anunţat că a găsit-o pe femeie moartă în casă. 

Ionela Ghimbuță, prim procuror adjunct Parchetul de pe Langă Tribunalul Iași: A anunţat organele competente abia după două zile de la săvârşirea faptei. 

Dar n-a suflat nicio vorbă despre conflict. Ca să scape basma curată, le-ar fi spus iniţial poliţiştilor că fosta soţie s-ar fi lovit. A recunoscut însă, mai târziu, în faţa anchetatorilor, oroarea. 

Pe acelaşi subiect

Gheorghe Stanciu, primar Prisăcani: Era vânătă toată, n-am putut să văd o violenţă în genul acesta.

''O mai bătea, de la divorţ o luase cu băutura.''

Certurile şi bătăile crâncene între cei doi erau cunoscute în localitate. Femeia nu voia să accepte că totul s-a terminat. Iar asta ar fi împins-o să se refugieze în alcool. Trei plângeri îi făcuse fostului soţ la secţia de poliţie. Pe toate şi le-a retras imediat. Spera într-o împăcare.

Gheorghe Stanciu, primar Prisăcani: Ea îl iubea foarte mult, nu putea să renunţe la el. 

Vecinii nu se aşteptau la o asemenea tragedie

Vecinii sunt îngroziţi. Cu toţii îi ştiau ca fiind o familie bună. Aveau doi băieţi, poliţişti de frontieră şi ei. 

''Scandaluri s-au mai auzit. Au fost o familie tare frumoasă, unită.'' 

''Era o doamnă de treabă, n-am avut niciodată probleme. Am mai văzut-o vânătă, dar nimeni n-a ştiut că este bătută.'' 

''Când am auzit, era să mor. O bătea, venea la mine plângea. Ea ţinea atât de mult la dânsul că nu spunea nimic. Doar atât- îl iubesc, îl iubesc.''

''Nu îl credeam în stare de aşa ceva.'' 

Bărbatul a fost deja reţinut. Anchetatorii îl acuză de omor asupra unui membru al familiei. Iar asta înseamnă că poate sta în spatele gratiilor până la 20 de ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Polițistul din Iași, care şi-a ucis în bătaie fosta soţie, a lăsat-o să zacă în casă două zile. Bărbatul ceruse un ordin de protecție împotriva ei