Antena Meniu Search
x

GEST EMOŢIONANT pentru familia tânărului român UCIS în Marea Britanie. Patru adolescenţi l-au bătut pe Răzvan până l-au omorât

Ieri, poliţia din Kent a anunţat că are în custodie patru adolescenţi cu vârste cuprinse între 14 şi 19 ani, suspecţi pentru uciderea lui Răzvan Sîrbu, un tânăr român în vârstă de 21 de ani. 

Ieri, poliţia din Kent a anunţat că are în custodie patru adolescenţi cu vârste cuprinse între 14 şi 19 ani, suspecţi pentru uciderea lui Răzvan Sîrbu, un tânăr român în vârstă de 21 de ani. 

Primii doi suspecţi, doi adolescenți, de 14, respectiv 15 ani, au fost arestaţi joi. Ceilalţi doi au ajuns în custodia poliţiei din Kent vineri, sub suspiciunea de crimă. Toți patru sunt bănuiţi că l-au bătut până la moarte pe Răzvan, băiatul fiind găsit cu urme de violenţă la cap şi pe corp. 

Cadavrul tânărului originar din Iași a fost descoperit în 7 mai, într-o pădure, la marginea orașului Maidstone, de către localnicii care își plimbau câinii în zonă. 

Pe acelaşi subiect

Potrivit polițiștilor britanici, românul ar fi trăit într-un cort, în acea pădure, nu departe de o șosea intens circulată.

Citiţi şi: Patru adolescenţi britanici, între care doi elevi de școală, arestaţi pentru uciderea românului Răzvan Sîrbu. L-ar fi bătut până la moarte!

Răzvan Sîrbu era singur și nu avea domiciliu în Marea Britanie, unde venise să caute de lucru. Se pare că tânărul era însă șomer. 

Un student britanic strânge bani pentru înmormântarea lui Răzvan

Moartea românului a sensibilizat comunitatea din Tovil. Marc Walker, un student în vârstă de 30 de ani care trăieşte la câţiva zeci de metri de zona în care Răzvan a fost găsit fără suflare, a declarat că este şocat de ceea ce i s-a întâmplat românului.

"Aşa ceva nu s-a mai întâmplat în această zonă. A venit ca un şoc. Duminică, am scos câinele la plimbare şi am văzut maşinile de poliţie. Imediat, mi-am dat seama că este vorba despre ceva grav şi că avea legătură cu persoana care locuia în cort", a declarat tânărul student, care mărturiseşte că nu s-a întâlnit niciodată faţă în faţă cu Răzvan.

În urma acestei tragedii şi pentru a ajuta familia tânărului din România, Marc a decis să deschidă o pagina Justgiving prin intermediul căreia oamenii pot dona diferite sume de bani.  

"Am simţit că trebuia să fac asta. Ar fi un gest drăguţ din partea comunităţii să se implice şi să ajute, atât cât se poate, familia lui Răzvan", a mai spus  Marc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » GEST EMOŢIONANT pentru familia tânărului român UCIS în Marea Britanie. Patru adolescenţi l-au bătut pe Răzvan până l-au omorât