Antena Meniu Search
x

Patru adolescenți britanici, între care doi elevi de școală, arestați pentru uciderea românului Răzvan Sîrbu. L-ar fi bătut până la moarte!

Poliția din Kent, Marea Britanie, a arestat patru adolescenți sub suspiciunea că l-au ucis pe Răzvan Sârbu, de 21 de ani. Victima a fost găsită fără viață pe 7 mai, cu urme de violență la cap și pe corp.

Poliția din Kent, Marea Britanie, a arestat patru adolescenți sub suspiciunea că l-au ucis pe Răzvan Sârbu, de 21 de ani. Victima a fost găsită fără viață pe 7 mai, cu urme de violență la cap și pe corp.

Anchetatorii din Kent, unde a fost comisă crima, au anunțat arestarea a doi adolescenți, de doar 14 și 15 ani, în cursul zilei de vineri. Alți doi adolescenți, cu vârstele de 18, respectiv 19 ani, au fost aduși în arest joi și interogați.

Toți patru sunt suspectați că l-au bătut până la moarte pe Răzvan Sîrbu, un român de 21 de ani. Cadavrul tânărului originar din Iași a fost găsit într-o pădure, la marginea orașului Maidstone, de către localnicii care își plimbau câinii în zonă.

Potrivit polițiștilor britanici, românul ar fi trăit într-un cort, în acea pădure, nu departe de o șosea intens circulată. Răzvan Sîrbu era singur și nu avea domiciliu în Marea Britanie, unde venise să caute de lucru. Se pare că tânărul era însă șomer. Mai mulți locuitori ai orașului spun că l-ar fi văzut în câteva rânduri, în zonă.

Ultima dată a fost văzut sâmbătă, pe 6 mai, cu o zi înainte de crimă. Răzvan era pe marginea unui iaz din zonă și dădea de mâncare la rațe.

”Nu a deranjat pe nimeni! De fapt, era foarte zâmbitor și părea fericit. Dar e neobișnuit ca cineva să stea așa de mult acolo singur, fără însoțitor!”, a declarat un localnic pentru un ziar din Kent.

La locul crimei, mai mulți britanici au adus flori, în memoria băiatului ucis. ”Pentru tânărul găsit mort în frumoasa noastră vale. Odihnește-te în pace!”, scrie pe un mesaj, depus lângă flori.

Autopsia a indicat că românul a murit în urma rănilor primite la cap și pe trup, spun polițiștii. Cadavrul a fost identificat după amprente, dar și de către mama lui Răzvan Sîrbu.

După arestarea, joi, a primilor doi suspecți, adolescenți în vârstă de 18 și 19 ani, poliția din Kent a căutat cercetările. Iar vineri ancheta s-a soldat cu noi rezultate.

”Vineri, 12 mai, polițiștii au arestat doi adolescenți, de 14, respectiv 15 ani, sub suspiciunea de crimă. Ei rămân în arest pe fondul continuării anchetei.

Arestarea lor urmează celei a altor doi băieți, de 18, respectiv 19 ani, în seara de joi, 11 mai. Și acești suspecți au fost arestați, sub aceeași acuzație de crimă și locuiesc în Maidstone. Și ei rămân, în continuare, în arest”, a transmis Poliția din Kent, într-un comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Patru adolescenți britanici, între care doi elevi de școală, arestați pentru uciderea românului Răzvan Sîrbu. L-ar fi bătut până la moarte!