Antena Meniu Search
x

IMAGINI DRAMATICE! Alin Molnar, cel mai cunoscut manelist din Bistrița, și muzicianul care îl însoțea AU MURIT într-un TERIBIL ACCIDENT rutier

Un cumplit accident a avut loc în urmă cu puțin timp în localitatea Anieș, judeţul Bistrița-Năsăud. Doi tineri cu vârste de 32 şi, respectiv, 35 de ani, au decedat după ce au intrat cu maşina în postamentul unui semn rutier.

Update ora 10:05 - Alin Molnar, cunoscut sub numele de „Alin de la Bistrița” a decedat în această dimineață, în cumplitul accident rutier petrecut la intrarea în localitatea Anieș. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ciuda eforturilor disperate ale echipajului medical, Alin Molnar și muzicianul care îl însoțea, nu au mai putut fi salvați, scrie bistriteanul.ro.

Pe acelaşi subiect

Se pare că Alin Molnar cântase la un botez care a avut loc la un local din Bistrița, iar după petrecere s-a pornit, alături de un alt muzician, spre comuna Rodna. La doar câțiva kilometri depărtare de destinație, la intrarea în localitatea Anieș, drumul celor doi s-a oprit.

Alin Molnar avea 35 de ani, era căsătorit și avea un băiețel de doar câțiva anișori. Acesta era foarte cunoscut în lumea lăutarilor, având ocazia să cânte alăuri de maneliști celebri, cum este Florin Salam. Alin Molnar absolvise Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

-------------------

Un cumplit accident a avut loc în urmă cu puțin timp în localitatea Anieș, judeţul Bistrița-Năsăud. Doi tineri cu vârste de 32 şi, respectiv, 35 de ani, au decedat după ce au intrat cu maşina în postamentul unui semn rutier.

Potrivit presei locale, se pare că cei doi bărbați sunt lăutari şi, în momentul producerii accidentului, se întorceau de la o petrecere unde au cântat. 

GALERIE FOTO: ACCIDENT GROAZNIC în Bistriţa! Doi tineri au MURIT, după ce s-au IZBIT VIOLENT cu maşina de un semn rutier

„Din primele verificări, în localitatea Anieș, pe DN 17D, direcția de mers Maieru spre Rodna, un autoturism condus de un bărbat a ieșit în afara părții carosabile și a colizionat postamentul unui indicator auto. În urma accidentului a rezultat decesul a două persoane”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud. 

Revenim cu detalii

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » IMAGINI DRAMATICE! Alin Molnar, cel mai cunoscut manelist din Bistrița, și muzicianul care îl însoțea AU MURIT într-un TERIBIL ACCIDENT rutier