Antena Meniu Search
x

Video Gheboasă, cercetat într-un dosar de trafic de droguri. Trapperul a fost prins cu canabis

Artistul Gheboasă, pe numele său real Gabriel Gavriş a fost audiat aseară trecută la sediul DIICOT Dâmboviţa într-un dosar de trafic de droguri. Inculpatul principal este un tânăr de 17 ani care este cercetat pentru că ar fi oferit canabis mai multor elevi, în preajma unei şcoli. Momentan nu se ştie ce implicare are cântărețul în vârstă de 22 de ani în dosar.

de Redactia Observator

la 02.03.2024, 10:08

Vezi și

UPDATE: "În urma perchezițiilor făcute în București și în județul Ilfov, au fost ridicate cantități de canabis, mai multe grindere, un cântar de precizie, obiecte purtând urme de materie vegetală, telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă. De asemenea, față de o persoană sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere, fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu. Aceasta a fost depistată în seara de joi, în București, în timp ce deținea o cantitate de drog de risc. Procurorii DIICOT au dispus vineri reținerea a patru persoane, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată. Urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița, cu propunerea de arestare preventivă a trei dintre persoanele reținute", informează IPJ Dâmboviţa.

Inculpat în dosar este un minor

Cântăreţul de 22 de ani ar fi fost dus din Capitală direct la audieri la sediul DIICOT Dâmboviţa. Potrivit unui comunicat, este vorba de un dosar în care inculpat este un minor, în vârstă de 17 ani. Poliţiştii au efectuat ieri mai multe percheziţii domiciliare, de unde au ridicat resturi de țigarete confecționate artizanal şi mai multe probe. Momentan nu este cunoscută calitatea în care a fost audiat artistul.

Eduard Marin, reporter Observator: Procurorii încearcă să stabilească dacă Gheboasă se face vinovat de trafic de droguri sau doar pentru consum de stupefiante. Cântăreţul a fost adus aici la sediul DIICOT Dâmbovita şi audiat. Iar tânărul de 17 ani, inculpat în dosar, care ar fi vândut droguri în apropierea scolilor, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Pe acelaşi subiect

Pe lângă cei doi, din dosar fac parte mult mai mulţi martori şi suspecţi care au fost audiaţi ieri întreaga zi de către procurorii dâmboviţeni. La finalul audierilor, mai mulţi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore. 

Artistul a fost implicat în mai multe scandaluri

Gheboasă, pe numele său real Gabriel Gavriş, a fost implicat în mai multe controverse. A ajuns în atenția publică după ce a devenit protagonistul unui scandal, legat de prestația sa de anul trecut de la Untold. În 2017 a avut probleme cu legea după ce el și alți doi prieteni ar fi snopit în bătaie un polițist, într-un restaurant din Târgoviște. 

Mai mult de atât, într-o înregistrare audio din timpul unor audieri de anul trecut din luna septembrie, Gheboasă oferea detalii depre modul în care acţionau traficanţii de droguri dâmboviţeni. 

Cântărețul a fost contactat de echipa Observator pentru a un punct de vedere, dar acesta a ales să-și închidă telefonul, iar până acum nu a oferit nicio reacție nici în mediul online. Dosarul traficului de droguri este în continuare deschis iar ancheta este în desfășurare.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Gheboasă, cercetat într-un dosar de trafic de droguri. Trapperul a fost prins cu canabis