Antena Meniu Search
x

Gheboasă, audiat la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri

Artistul Gheboasă, pe numele său real Gabriel Gavriş, este audiat vineri seară, 1 martie, la sediul DIICOT Dâmboviţa. Potrivit surselor Observator, dosarul în care este audiat cântăreţul este unul de trafic de droguri, dar nu este cunoscută deocamdată calitatea în care a fost chemat.

de Redactia Observator

la 01.03.2024, 21:36

Gheboasă, audiat la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri
- Instagram/gheboasa11

Procurorii încearcă să stabilească dacă Gheboasă se face vinovat de trafic de droguri sau doar pentru consum de stupefiante. Tot în cursul zilei de astăzi, 1 martie, şi tot în Dâmboviţa, poliţiştii au reţinut un tânăr în vârstă de 17 ani care ar fi vândut droguri în apropierea şcolilor.

Potrivit IPJ Dâmbovița, din cercetările făcute a rezultat că, în luna februarie 2024, tânărul ar fi comercializat și ar fi oferit cu titlu gratuit diferite cantități de canabis, inclusiv unor elevi, atât în proximitatea unității de învățământ unde sunt înmatriculați aceștia, cât și în locuința sa.

Procurorii DIICOT au dispus reținerea persoanei cercetate, ulterior fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița, cu propunere de arestare preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Gheboasă, audiat la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri