Antena Meniu Search
x

Gheorghe Dincă a recunoscut că Ştefan Risipiceanu a batjocorit-o pe Luiza

Gheorghe Dincă a fost audiat, astăzi, de procurorii DIICOT, după ce complicele său, Ştefan Risipiceanu a fost reţinut sub acuzaţia de viol în formă agravată.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 27.11.2019, 17:12

Gheorghe Dincă a fost audiat, astăzi, de procurorii DIICOT, după ce complicele său, Ştefan Risipiceanu a fost reţinut sub acuzaţia de viol în formă agravată.

Anchetatorii au hotărât să îl reţină pe Ştefan Risipiceanu, după ce Gheorghe Dincă a recunoscut că acesta a participat la răpirea Luizei Melencu şi chiar a violat-o, cu permisiunea sa.

De asemenea, procurorii DIICOT au descoperit urme de salivă în casa lui Dincă din Caracal, iar în urma testelor ADN s-a dovedit că acestea aparţin lui Ştefan Risipiceanu.

În urma declaraţie, Gheorghe Dincă a explicat că Risipiceanu a violat-o pe Luiza Melencu, dar şi că au violat-o împreună.

Pe acelaşi subiect

Mai mult, criminalul din Caracal a declarat că a ţinut-o în casă timp de mai multe zile pe Luiza, dar şi că a omorât-o intenţionat, într-o criză de furie, la fel ca şi pe Alexandra Măceşanu.

Luiza Melencu ar fi fost violată de Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiceanu

Luiza Melencu, răpită, agresată şi batjocorită de Dincă şi Risipiceanu

Procurorii DIICOT au anunţat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că Ştefan Risipiceanu l-a surprins pe Gheorghe Dincă în ziua de 14 aprilie 2019, în curtea casei acestuia, în timp ce Luiza era sechestrată în maşină.

"La explicațiile oferite de către inculpatul Dincă Gheorghe în sensul că victima este o fată pe care a adus-o pentru a întreține relații sexuale, inculpatul reţinut i-a solicitat acestuia să-i permită şi lui întreţinerea de astfel de relaţii cu Melencu Mihaela Luiza.

În aceste împrejurări, pentru a-şi conspira faptele, inculpatul Dincă Gheorghe a fost de acord.

Astfel, în aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul Dincă Gheorghe, prin constrângere manifestată prin violență fizică și verbală, cei doi au violat-o pe tânăra lipsită de libertate", a declarat Giorgiana Hosu, procurorul-şef adjunct al DIICOT.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Gheorghe Dincă a recunoscut că Ştefan Risipiceanu a batjocorit-o pe Luiza