Antena Meniu Search
x

Ghinion de Revelion pentru doi hoți din Constanța! Anul Nou i-a prins într-un dulap în timp ce se ascundeau de Poliție

Doi hoți din Constanța au crezut că vor da lovitura vieții, chiar în noaptea de Revelion, însă planul lor a fost dejucat de agenții de pază și de polițiști.

Cei doi hoți au fost prinși în flagrant în timp ce se ascundeau în casa pe care au spart-o de Revelion - Facebook

Doi hoți din Constanța au crezut că vor da lovitura vieții, chiar în noaptea de Revelion, însă planul lor a fost dejucat de agenții de pază și de polițiști.

Profitând de faptul că proprietarii unei vile din cartierul Coiciu erau plecați în noaptea dintre ani, cei doi hoți au spart casa și au început să caute bunurile de valoare și banii.

Totul s-a întâmplat la 5 minute după miezul nopții, în timp ce vecinii încă sărbătoreau în stradă intrarea în noul an. Hoții au profitat de zgomotul produs de petarde și artificii și au spart ușa vilei.

Din nefericire pentru ei, nu au luat în calcul faptul că pe gard și pe ușă scria că locuința este asigurată cu un sistem de supraveghere al unei firme de pază și protecție. Astfel, la numai cinci minute după ce au smuls sirena sistemului de supraveghere și au spart ușa, cei doi hoți s-au trezit la ușă cu agenții firmei de pază și cu polițiștii.

Crezând că este singura lor șansă de a scăpa, cei doi s-au ascuns într-o cameră situată la etajul doi al vilei. Agenții de pază și polițiștii au verificat însă fiecare cameră în parte și i-au găsit pe hoți ascunși într-un dulap.

Cei doi au fost reținuți și conduși la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Ghinion de Revelion pentru doi hoți din Constanța! Anul Nou i-a prins într-un dulap în timp ce se ascundeau de Poliție