Antena Meniu Search
x

Tragedie la Constanța! Un bărbat a avut parte de un sfârșit groaznic, fiind strivit de doi paleți de sticlă, de peste 2 tone, în ultima zi de lucru înainte de vacanța de Anul Nou (Video)

Un bărbat din Constanța a avut parte de un sfârșit tragic în ultima zi de lucru înainte de vacanța de Anul Nou.

Un bărbat din Constanța a avut parte de un sfârșit tragic în ultima zi de lucru înainte de vacanța de Anul Nou.

Bărbatul a murit strivit între doi paleți cu geam termopan, medicii chemați imediat la locul nenorocirii nemaiputând face nimic pentru el.

Tragedia s-a petrecut în jurul prânzului. Contaierul încărcat cu paleții de sticlă termopan abia ajunsese în curtea societății la care lucra bărbatul. Acesta a urcat in container si a inceput să așeze paleții care urmau apoi să fie descarcați și depozitați. La un moment dat însă, unul dintre paleți s-a înclinat, iar bărbatul a fost prins între ei, ca intr-o menghină.

Pe acelaşi subiect

"Am fost solicitați la o firmă pentru un pacient peste care a căzut un palet de două tone. La fața locului a fost găsit decedat pacientul", a declarat Claudia Tătărici, purtător de cuvânt SAJ Constanța.

Pentru scoaterea victimei dintre paletii grei de peste 2 tone a fost nevoie de un echipaj de pompieri de la descarcerare.

Politiștii au declanșat o anchetă, iar inspectorii de munca urmeaza sa stabileasca daca barbatul era angajat cu forme legale, dar și daca acesta era calificat pentru postul pe care il ocupa.

Bărbatul avea 43 de ani, era casatorit și avea un copil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tragedie la Constanța! Un bărbat a avut parte de un sfârșit groaznic, fiind strivit de doi paleți de sticlă, de peste 2 tone, în ultima zi de lucru înainte de vacanța de Anul Nou (Video)