Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gică Hagi, bruscat și înjurat la sfârșitul meciului dintre Viitorul și CSU Craiova. Declarații furibunde după meci

După fluierul de final al partidei dintre Viitorul și CSU Craiova, încheiat cu scorul de 2-0 pentru echipa lui Hagi, s-au încins spiritele în momentul în care băieții lui Hagi s-au bucurat pentru că au urcat pe locul 1.

de Redactia Observator

la 04.12.2016 , 23:16

Gică Hagi, bruscat și înjurat la sfârșitul meciului dintre Viitorul și CSU Craiova - Captura video

După fluierul de final al partidei dintre Viitorul și CSU Craiova, încheiat cu scorul de 2-0 pentru echipa lui Hagi, s-au încins spiritele în momentul în care băieții lui Hagi s-au bucurat pentru că au urcat pe locul 1.

Din motive încă neelucidate, Vătăjelu, jucător al Craiovei, a intervenit în cercul bucuriei jucătorilor Viitorului și Hagi a reacționat imediat, împingându-l înapoi pe fundașul Craiovei. În acel moment a apărut și Rambe, alt jucător al Craiovei, care a sărit să-l bată pe Hagi. În apărarea lui Hagi a sărit Rîmniceanu, care nu și-a putut stăpâni nervii și a sărit să-l bată pe Rambe.

Articolul continuă după reclamă

Gheorghe Mulțescu, antrenorul Craiovei, spune că el n-a văzut nimic pentru că a plecat direct la cabine după terminarea meciului. Mai mult, chiar l-a căutat pe Hagi să-l felicite, dar nu l-a găsit.

Vătăjelu, cel de la care a inceput tot circul, spune ca avut o problemă numai cu Cătălin Carp, are i-ar fi adresat injurii după meci. "Am avut o problemă cu Cătălin Carp. Nu trebuia să vină după meci să-mi adreseze injurii. Ei au fost mai buni, dar nu trebuia să se termine în acest fel. Un meci care trebuia să fie frumos s-a terminat în acest fel. Chiar dacă ne-au bătut nu trebuia să se termine așa. Am rămas cu un gust amar", a declarat fotbalistul.

Gheorghe Hagi s-a enervat cumplit la interviurile de după meci

"Au venit străinii în România să mă înjure. Străinii vin aici să mă înjure! Măcar dacă ar veni străini de valoare. La mine acasă să fiu înjurat?! În tur a fost Madson, acum a venit ăsta! Nu contează de unde a pornit. Sunt niște străini care vin la noi și asta nu e bine. Să ne arate că sunt mai buni ca ai noștri. Sunt străini care au câte 10 kg în plus și numai fotbal nu joacă! Ce nu pot să suport e când văd jucătorii străini care n-au respect de fotbalul românesc. Mă uitam între ei și a sărit la bătaie. Auzi ce mare era el! Să vină un jucător ca ăsta la mine să mă înjure, să mă bată! Asta mi se pare incredibil, să aducem jucători străini că sunt mai buni ca ai noștri. Să joace în Brazilia de unde vine, că nici nu știu de unde vine. A jucat nu știu câte meciuri și nu știu dacă a dat jumătate de șut pe poartă. Ce a făcut Rîmniceanu nu a fost bine", a spus Hagi cu năduf.

Chițu: Craiova este o echipă care nu știe să piardă

"Craiova este o echipă care nu știe să piardă, tot timpul jucătorii olteni ne înjurau și ne spuneau că noi jucăm pentru Steaua, că-i ajutăm să ia titlul, de parcă ei ar avea vreo șansă la titlu. Nu știu cum își permit să-l împingă pe domnul Hagi. Obiectivul nostru este să ajungem în play-off și de acolo vom vedea. Nu ne gândim la titlu, pentru noi orice este mai sus de locurile 4 sau 3 este bine”, a declarat Aurelian Chițu, atacantul echipei lui Hagi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Gică Hagi, bruscat și înjurat la sfârșitul meciului dintre Viitorul și CSU Craiova. Declarații furibunde după meci