Antena Meniu Search
x

Video Giulia Pintea, pictoriţă de succes la doar 12 ani. "Pun culorile pe pânză şi-mi las imaginaţia să se joace cu ele"

Este momentul să ne bucurăm de lucruri... şi lucrări frumoase. Pentru asta, vă facem astăzi cunoştinţă cu Giulia Pintea, pictoriţa de numai 12 ani. Născută în Italia dar cu rădăcini în Satu Mare, Giulia a avut prima expoziţie la vârsta de 6 ani, în Franţa. La 8 ani, mica artistă îşi prezenta aproape 30 de lucrări pe Coasta de Azur. Iar săptămâna aceasta a ajuns şi la Bucureşti. 

Raluca Bădică
de Raluca Bădică

la 13.02.2023, 13:48

Vezi și

Raluca Bădică, reporter Observator: Am venit astăzi la o frumoasă expoziţie a unei tinere domnişoare foarte talentate, pe care o lăsăm să se prezinte.

Giulia Pintea, pictoriţă: Bună ziua, mă cheama Giulia Pintea si am 12 ani.

Alexandra Pintea, mama Giuliei: Giulia s-a nascut in Monza in 2011, pe 5 ianuarie şi ne-am mutat în Franţa când avea trei ani şi jumătate. Ea este foarte conectată cu România pentru că pentru mine tradiţiile şi conexiunea cu bunicii este foarte importantă. 

Raluca Bădică, reporter Observator: Tu pictezi de la 6 ani. Cum a plecat asta cu pictura?

Pe acelaşi subiect

Giulia Pintea, pictoriţă: Mie de micuţă mi-a plăcut sa desenez şi la 6 ani, de Ziua Mamei, în Franţa, am vrut să mergem la expoziţia "Pe urmele lui Picasso". Când am ieşit, pe o străduţă erau mai mulţi artişti care expuneau şi acolo l-am întâlnit pe mentorul meu.

Alexandra Pintea, mama Giuliei: I-am spus - "copilul are talent, dar noi ţinem picturile ei în cameră". Şi mentorul a zis "nu se poate, trebuie să împărtăşeşti bucuria asta cu toata lumea".

Raluca Bădică, reporter Observator: De unde te-ai inspirat?

Giulia Pintea, pictoriţă: Prin ceea ce vad eu pe geam, din imaginaţia mea pentru că foarte des pun culorile pe pânză şi las imaginaţia mea să se joace cu ele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Giulia Pintea, pictoriţă de succes la doar 12 ani. "Pun culorile pe pânză şi-mi las imaginaţia să se joace cu ele"