Antena Meniu Search
x

Galerie foto Glume după aterizarea forţată a elicopterului american Black Hawk, în sensul giratoriu de la Aviatorilor

Aterizarea forţată a elicopterului american Black Hawk, în sensul giratoriu din piaţa Charles de Gaulle, în zona Aviatorilor, a stârnit hohote de râs în mediul online. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 15.07.2021, 16:35

Vezi și

Elicopterul american Black Hawk care ar fi întâmpinat dificultăţi, participa în acel moment la un exerciţiu militar. Momentul în care a aterizat forţat, doborând stâlpii de electricitate din zona Aviatorilor, a fost surprins video de martori.

VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI CU GLUMELE POSTATE ÎN MEDIUL ONLINE

Reţelele de socializare s-au umplut însă cu imagini, meme-uri, glume şi ironii referitoare la întregul incident din zona centrală a Capitalei. 

"Recrutăm pilot elicopter pentru misiuni militare speciale. Experienţa în aterizări forţate cu evitarea stâlpilor de iluminat constituie avantaj". 

Pe acelaşi subiect

"Un elicopter militar american a aterizat de urgenţă în Piaţa Charles de Gaulle. Later edit: Totul pare să fie în regulă, Franţa s-a predat, iar accidentul este fără victime" 

"Elicopter militar aterizat în mijlocul bulevardului. Traficul este oprit, revenim cu amănunte. Avem mai multe variante:

- vin americanii

- pană de elicopter

- oprit de RAR pentru folii, noxe, direcție

- pauza de masă", au fost doar câteva dintre glume postate de oameni în mediul online. 

"Cine are prioritate în sensul giratoriu de la Aviatorilor? Elicopterul / autoturismul?" , au scris şi cei de la Ambasada Suediei la Bucureşti pe pagina oficială de Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Glume după aterizarea forţată a elicopterului american Black Hawk, în sensul giratoriu de la Aviatorilor