Antena Meniu Search
x

Foto Reacţia Ambasadei SUA după incidentul aviatic din Capitală: ''Lucrăm alături de partenerii noștri români''

Biroul de Presă al Ambasadei SUA a transmis o declaraţie oficială după aterizarea forţată a elicopterului american Black Hawk.

de Redactia Observator

la 15.07.2021, 17:56

Reacţia Ambasadei SUA după incidentul aviatic din Capitală
Reacţia Ambasadei SUA după incidentul aviatic din Capitală

''Ambasada SUA a luat cunoștință de incident și urmărește îndeaproape evoluțiile. Înțelegem că nu au existat răniți. Lucrăm alături de partnerii noștri români pentru rezolvarea situației și vom furniza informații actualizate pe măsură ce vor deveni disponibile'', potrivit Biroului de Presă al Ambasadei SUA.

Un elicopter american Black Hawk a aterizat forţat în piaţa Charles de Gaulle

Elicopterul a aterizat de urgenţă într-o zonă centrală a Capitalei, mai exact în sensul giratoriu de la Aviatorilor. Poliţiştii au intervenit pentru a dirija circulaţia. Mai mulţi stâlpi au fost avariaţi. Pilotul a reuşit în ultima clipă să evite clădirile din zonă. 

''Traficul este blocat în Piaţa Charles de Gaulle. Motivul, un elicopter ce era într-un exerciţiu aviatic a aterizat de urgenţă'', se arată în postarea unuia dintre martori. ''Ştie cineva ce caută acest elicopter în intersecţia de la Aviatorilor? Oare s-o fi aprobat transportul aerian la sol?'', a scris un alt martor, pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Reacţia Ambasadei SUA după incidentul aviatic din Capitală: ''Lucrăm alături de partenerii noștri români''